Afbeelding
Foto: Winkeliersvereniging Oosterhof

Oosterhof verrast prijswinnaars

p Winkeliersvereniging Oosterhof in Boxtel heeft onlangs weer de trekking van haar maandelijkse Prijsexplosie verricht. Klanten die de weken ervoor hun kassabon in de speciale verzameltonnen hadden gedeponeerd, dongen mee naar een smart-tv en waardebonnen.

De televisie ging deze keer naar de familie Kastelijns. De waardebonnen werden uitgereikt aan de familie Van der Steen, Marian, mevrouw Van Beers, de familie Van Engeland, Angelique, de familie Strik, mevrouw Bekers, mevrouw Van Grint en Mieke. (Foto: winkelcentrum Oosterhof).


Raadsleden gaan vergaderen over een schulden-app

De fiKks-app is het thema van de beeldvormende raadsvergadering van dinsdag 5 november. De applicatie helpt mensen met schulden het overzicht over hun financiƫn terug te krijgen.

In april diende het CDA een motie in over de app. Toen bleek dat de gemeente al bekend was met het initiatief, trok de oppositiepartij de motie in. De gemeenteraad wilde destijds wel meer weten over fiKks, dat een initiatief is van stichting Helden van De Wil. Doel van het project is te voorkomen dat mensen in de schuldsanering raken.

Mantelzorgers in de weer met graffiti-spuitbus

Steunpunt Mantelzorg Boxtel verzorgt vrijdag 8 november in samenwerking met de gemeente een groepsactiviteit voor jonge mensen die vrijwillig zorg verlenen. Op het programma staat een workshop graffiti.

De activiteit duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats aan de Laarakkerweg. Verzamelpunt is de speeltuin aan het Apollopad, vlak voor de oversteek met de Europalaan. Aanmelden kan via e-mailadres mantelzorgboxtel@contourdetwern.nl of een appje aan Veerle Slosse, telefoonnummer 06- 22 23 28 62.