Voorbereidingen voor kerstmarkt Selissen van start

De jaarlijkse kerstmarkt in de Van Beekstraat van winkeliersvereniging Selissen staat zaterdag 14 december op de rol. Tussen 15.00 en 19.00 uur kunnen mensen genieten van het sfeervolle decemberevenement. De verhuur van kramen is gestart.

Marktkramen zijn te huur voor ondernemers, particulieren en organisaties en kosten twintig euro. Wijkbewoners van Selissenwal kunnen gratis over een verkoopkraam beschikken. Die kan worden benut om spulletjes aan de man te brengen; voorwaarde is wel dat de artikelen niet te koop zijn bij de winkeliers in de wijk.

Daarnaast kunnen verenigingen en instellingen een kraam vullen met bijvoorbeeld informatiemateriaal. Belangstellenden voor een stand op de kerstmarkt in de wijk Selissenwal kunnen contact opnemen met Bart van Roosmalen van Bloemsierkunst Marimba. Hij is bereikbaar via e-mail: bart@marimbaboxtel.nl.

DENNENBOOM

Naast de marktkramen vindt het publiek op het evenement kinderattracties en kerstmuziek. De kerstman rijdt rond in een arrenslee en er kunnen ook dit jaar wensen opgehangen worden in een grote dennenboom. Vanaf 19.00 uur is er een muzikaal programma met Duo Challenger in gemeenschapshuis De Walnoot. Beide activiteiten zijn gratis toegankelijk.