Nieuwe grasmat op D'n Tip en in Concordiapark

Tot de Boeremèrt op 13 april volgend jaar zijn er geen evenementen mogelijk in het Concordiapark en op D'n Tip in Liempde. Volgende week begint een aannemer in opdracht van gemeente Boxtel met herstelwerkzaamheden van de grasmat op beide locaties die pas in 2016 opnieuw werden ingericht.

Op verschillende plaatsen in het Concordiapark en op D'n Tip ligt het gras niet vlak. De grond wordt waar nodig gefreesd, aangevuld en opnieuw ingezaaid. Om ervoor te zorgen dat het gras zich goed kan ontwikkelen, zijn beide terreinen komende maanden niet toegankelijk. Parkeren op het verharde deel van D'n Tip blijft wel mogelijk.


Aanmelden voor lustrumeditie bridgetitelstrijd

Leden van alle bridgeclubs uit de gemeente Boxtel én thuisbridgers kunnen zich opgeven voor het Boxtels kampioenschap. Dit toernooi vindt zaterdag 14 december in De Serenade aan de Oude Dijk in Liempde plaats. Het evenement bestaat vijf jaar.

Meedoen aan de titelstrijd is mogelijk indien een speler van het bridgepaar óf inwoner van Boxtel, Liempde of Esch is óf lid is van een van de vele bridgeclubs in Boxtel, Liempde of Esch. Er worden 28 spellen topintegraal gespeeld. Deelnemers zijn vanaf 12.45 uur welkom en de drive zelf start om 13.30 uur.

INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld bedraagt twintig euro per paar, dit is inclusief een drankje, warme hapjes en een blijvende herinnering aan de speelmiddag. Het bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL05 RABO 0128 7295 38 ten name van Bridgeclub Liempde.

Aanmelden kan tot en met 1 december per e-mail: gestelcorrie@hotmail.com of via telefoonnummer 06-10 46 07 13 onder vermelding van de naam van beide spelers, telefoonnummer, e-mailadres en speelsterkte.

Kort Nieuws

Liemt in het Licht

Een groep van circa vijftig vrijwilligers brengt vanaf woensdag 2 november kerstversieringen aan in Liempde. Dit in het kader van Liemt in het Licht, dat voor de elfde keer plaats gaat vinden. De start is 09.00 uur vanaf café 't Huukske aan de Barrierweg 6.

GreySix speelt in Esch

In Ons Café aan de Leunisdijk in Esch geeft de band GreySix zondag 20 oktober een optreden. De formatie maakt muziek uit de jaren zestig en zeventig van groepen als The Rolling Stones en Creedence Clearwater Revival. GreySix viert zijn vijfjarig bestaan. Het concert begint om 16.00 uur.

Kunstwerk maken Esch

Trees Claassen uit Esch geeft vrijdag 1 en zaterdag 2 november de workshop Schilderen op Steigerhout. Dit doet zij samen met kunstenares Mieke Daamen. Deelnemers gaan schilderen op een paneel van veertig bij veertig centimeter. Beide dagen duren van 10.00 tot 16.00 uur. Deelname kost 85 euro inclusief materiaal, lunch, wandeling en versnaperingen. Aanmelden kan via www.mycreatives.nl of via telefoonnummer 06-24 69 01 50.

Concert Lennisheuvel

Projectkoor Purcell voert zondag 10 november Funeral Sentences uit van de Britse componist Henry Purcell. De uitvoering in de Sint-Theresiakerk in Lennisheuvel staat in het teken van het herdenken van de doden. Het koor Lavendel werkt mee aan het concert, dat om 15.00 uur begint. Kaarten kosten vijf euro en zijn te bestellen via telefoonnummer 06-37 31 86 28.