Nonja Vanhout wordt op handen gedragen. Zij doet mee aan Denziz with the Stars. (Foto: Peter de Koning).
Nonja Vanhout wordt op handen gedragen. Zij doet mee aan Denziz with the Stars. (Foto: Peter de Koning).

DENZIZ WITH THE STARS PRESENTEERT TWEE NIEUWE KANDIDATEN

Mystery guest danswedstrijd maakt zich bekend

MARIËLLE WIJFFELAARS

De eerste naam van Denziz with the Stars werd vorige week in deze krant bekendgemaakt, filiaalleider Martin Heijmans van Modecentrum Frans Theelen mag zichzelf deelnemer aan de Boxtelse danswedstrijd noemen. In een filmpje dat vorige week werd verspreid was ook een tweede kandidaat te zien. De oplettende kijker heeft deze mystery guest ongetwijfeld herkend: Nonja Vanhout van carnavalsvereniging Geen Drank Geen Klank mag ook haar dansmoves laten zien.

Toen Vanhout werd gevraagd om mee te doen aan Denziz with the Stars hoefde ze daar geen seconde over na te denken. ,,Hartstikke leuk!", reageerde ze enthousiast. ,,Ik vind het ook wel spannend, maar heb er vooral heel veel zin in. Het zal wel een drukke periode worden want we zijn natuurlijk ook bezig met de voorbereidingen voor carnaval. Dat wordt best pittig."

VOORKEUR: LATIN

De Boxtelse is niet onbekend met het stijldansen en volgde in haar jeugd ook danslessen. ,,Maar dat was echt in een ver verleden. Hopelijk kan ik het nog..." Vanhout heeft een voorkeur voor latin-dansen en verheugt zich nu al op de mooie jurk die ze tijdens het dansevenement aan mag. ,,En ik wil graag winnen, ik ben best competitief", aldus Vanhout.

De derde deelnemer werd deze week ook bekendgemaakt door middel van een filmpje. Dat deze kandidaat geen moeite zal hebben zich soepel te bewegen, mag duidelijk zijn. In het dagelijks leven is hij namelijk eigenaar van Daniel's Gym aan de Markt in Boxtel. Daniël Hoenselaars mag de komende tijd flink gaan oefenen om op zaterdag 25 januari 2020 goed voor de dag te komen op de dansvloer van dansstudio Denziz.

KANDIDATEN

Inmiddels is het complete kandidatenlijstje van Denziz with the Stars bekend. Het gaat om Martin Heijmans, Bas Geurts, Daniël Hoenselaars, Danny van Roij, Linda van de Wiel, José Gerrits, Marloes van Loon-Beks, Nonja van Hout- van de Langenberg en Johan van de Loo. Morgenavond worden zij gekoppeld aan professionele dansers met wie zij flink gaan repeteren om tijdens het evenement zelf goed voor de dag te komen. Denziz with the Stars vindt op zaterdag 25 januari 2020 plaats, uiteraard in het partycentrum aan de Stationsstraat 71 in Boxtel.

FOTO BOVEN: 'Mystery guest' Nonja Vanhout wordt op handen gedragen. Namens carnavalsclub Geen Drank Geen Klank doet zij eind januari mee aan de ludieke Boxtelse danswedstrijd Denziz with the Stars. Ze heeft er zin in. (Foto: Peter de Koning).


AANWIJZINGEN BIJ TIEN SPONSORS

Teams Bokselse Kwis
vanaf zaterdag de hort op

De Bokselse Kwis nadert met rasse schreden. Zaterdag 2 november verschijnen meer dan zestig teams aan de start van de zesde editie van de Boxtelse dorpsquiz. In de aanloop naar het evenement heeft de organisatie een aantal aanwijzingen neergelegd bij lokale sponsors. Teams kunnen daar vanaf zaterdag 19 oktober terecht.

De opdracht aan alle teams is eenvoudig. Breng een bezoek aan de tien in dit artikel genoemde sponsors van De Bokselse Kwis en vraag of op dat adres een aanwijzing voor jouw team aanwezig is. ,,Niet op alle adressen is het prijs", leggen organisatoren Patricia van Amelsvoort, Saskia Maltha en Marc Cleutjens uit. ,,Voor elk team zijn drie aanwijzingen beschikbaar. Om ze alle drie te vinden, moet je misschien alle sponsors bezoeken."

AANWIJZINGEN

De quizmakers benadrukken dat de aanwijzingen belangrijk zijn om op 2 november met succes deel te kunnen nemen aan De Bokselse Kwis. ,,We roepen ieder team dan ook op vanaf zaterdag 19 oktober een vertegenwoordiger op pad te sturen. Let daarbij op de openingstijden van de tien bedrijven en voorkom dat je voor een gesloten deur staat", zo meldt het drietal.

De quizaanwijzingen zijn op te halen bij de volgende quizsponsors: Bandenbedrijf Van Esch (Tongeren 16), Brabants Centrum (Prins Bernhardstraat 5), DA Van den Biggelaar (Oosterhof 7), Deegeluk (Markt 28),'t Dommeltje (Hoog Munsel 9), Mr. & Mrs. Filipe (Markt 10), Meneer Van Dommelen (Prins Hendrikstraat 1), Olie & Zo (Runmolen 7), Van Doornmalen Electro (Stationsstraat 26a) en Zus en Zow (Stationsstraat 5).

De Bokselse Kwis gaat zaterdag 2 november om klokslag 18.00 uur van start. Op dat tijdstip kunnen vertegenwoordigers van alle teams hun quizboek ophalen bij restaurant Kin Khao (voorheen restaurant En Garde!) aan de Markt in Boxtel. Als de klokken in de Sint-Petrustoren elf keer slaan, eindigt de quiz en dient het ingevulde quizboek bij Kin Khao ingeleverd te zijn. ,,We adviseren alle teams om op zaterdag tijdig aanwezig te zijn bij Kin Khao", benadrukt de organisatie. ,,Wat we daar gaan doen? Dat is een verrassing."

Ook in eerdere edities van De Bokselse Kwis moesten de deelnemers op pad. Hier staan spelers vlak bij de Sint-Petrusbasiliek. (Foto: Albert Stolwijk, 2017).