Afbeelding
FISCHERFOTOGRAFIE BOXTEL NLD

CHAMBRE SUR PLUS HAALT 12.500 EURO OP VOOR VILLA PARDOES

Zakelijke zwaargewichten in 'boksring' Boxtel

Ruim 250 ondernemers waren dinsdagavond bij MagicFX aan de Schouwrooij op het Boxtelse bedrijventerrein Ladonk getuige van een 'battle' tussen de zakelijke zwaargewichten Ben Mandemakers en Eric Berkhof. In vier rondes toonden de markante ondernemers hun spreekwoordelijke spierballen. De avond werd door de Boxtelse netwerkclub Chambre Sur Plus georganiseerd ten bate van Villa Pardoes en bracht 12.500 euro op.

LINDA VAN DE WIEL

In 1982 begon Berkhof (rechts op de foto) als stagiair bij een autobedrijf. Inmiddels is hij eigenaar van de Van Mossel Automotive Groep. Mandemakers startte als timmerman, maakte de overstap naar meubelmaker en niet veel later startte hij zijn eerste keukenzaak.

Onder leiding van Simone van Trier vertelden beiden hoe zij tot hun successen zijn gekomen. Mandemakers Keukens draait een omzet van twee miljard euro. Van Mossel tweeënhalf miljard. ,,En ik doe het met minder personeel", grinnikte Berkhof.

SAM FELDT

De avond aan de Schouwrooij werd feestelijk afgesloten met een optreden van de Boxtelse deejay en muziekproducer Sam Renders, beter bekend als Sam Feldt. (Foto: Marcel Fischer).