Afbeelding
Foto: Con Fervore

TOT 26 OKTOBER AANMELDEN VOOR REÜNIE

Con Fervore viert robijnen
jubileum in De Serenade

Veertig jaar wordt al gezongen door Con Fervore, ooit gestart als jongerenkoor van de Boxtelse Sint-Petrusbasiliek. En dat wil de zanggroep graag vieren met alle oud-koorleden. Daarom wordt zaterdag 9 november een reünie gehouden in combinatie met een concert ter ere van het jubileum.

Het programma in sociaal-cultureel centrum De Serenade aan de Oude Dijk 114 in Liempde start die avond start om 19.00 uur. Het reünieconcert begint om 20.15 uur, gevolgd door een borrel vanaf 22.15 uur.

SINGING ALL TOGETHER

Het concert draagt als thema 'Singing all together'. Con Fervore zingt onder andere diverse 'gouwe ouwe' nummers. En zoals de titel al aangeeft mag het publiek met een aantal nummers meezingen. Dat gebeurt onder leiding van Mirjam Zweerts, die sinds 2000 dirigent is van het koor. Vaste begeleider op piano in Quirien Eikelboom.

Aanmelden voor de reünie kan tot zaterdag 26 oktober via e-mail: 40jaarconfervore@gmail.com. Kaarten à vijf euro zijn verkrijgbaar via www.confervore.nl/nieuws of www.deserenade.nl/agenda/167.

FOTO BOVEN: De leden van de Boxtelse zanggroep Con Fervore vieren op 9 november het veertigjarig bestaansjubileum in Liempde. Daarbij zijn ook oud-leden van harte welkom. (Foto: eigen collectie, 2018).