Afbeelding
Stef Schellekens | De Firma Fotografie

NIEUWE LOOK VOOR KLANTEN TOPSLANK

Deelnemers afslankcursus raken 243 kilo kwijt

TopSlank Boxtel hield donderdag voor de zesde keer een styling-avond voor vijftien klanten. Zij vielen gezamenlijk 243 kilo af; een goed moment voor een nieuwe look.

TopSlank zocht de samenwerking op met lokale ondernemers. Bij modezaak DrieTrend werden de vrouwen hartelijk ontvangen en kregen zij een styling-advies. Want: als je in korte tijd veel kilo's afvalt, is het moeilijk om je anders te kleden. Een nieuw kapsel werd aangemeten door hairstylist Wendy van Hal. Femke Claassen van Parfem bracht de make-up aan. Bovendien ontvingen klanten een goodybag, gevuld door DA Van den Biggelaar, schoonheidssalon Jessica en de eerdergenoemde ondernemers.

,,Ik ben heel blij dat mensen met overgewicht de stap durven zetten om af te vallen. Niets is zo belangrijk dan gezondheid en daar hoort voeding absoluut bij", stelt Esther Tops van TopSlank Boxtel. ,,Veel mensen denken dat ze het niet kunnen, maar niets blijkt minder waar. Het wordt makkelijker door maaltijdvervangers met noodzakelijke vitamines en mineralen. Daardoor hebben deelnemers geen honger, waardoor ze het lang volhouden."

FOTO ONDER: Deelnemers aan de afslankcursus van TopSlank in hun nieuwe look. (Foto: Stef Schellekens | De Firma Fotografie).