DIT MAGAZINE ZOEKT BEELDMATERIAAL

Inwoners laten in foto's zien waar zij het meest trots op zijn

Stichting Brabants Centrum brengt aan het eind van het jaar DIT Magazine uit. Hierin kijken we naar alles waar de inwoners van Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel trots op zijn. Dat kunnen evenementen, ondernemers, locaties, mensen of objecten zijn.

Dat laten we zien middels een uitgebreide evenementenkalender voor het jaar 2020, maar we brengen ook verhalen over zaken waar inwoners trots op zijn. Daarnaast is het voor iedereen mogelijk om foto's in te sturen van iets waar zij zelf fier op zijn. Dat kan een kampioenschap van een sportclub zijn, een standbeeld of mooie locatie in het dorp. Maar ook een foto van een evenement of wellicht een prestatie van de (klein)kinderen. Alles is mogelijk. Insturen kan nog tot en met 17 oktober naar e-mailadres: marielle.wijffelaars@brabantscentrum.nl.

ONDERNEMERS

Stichting Brabants Centrum laat met deze uitgave van het tijdschrift DIT ook zien trots te zijn op alle ondernemers in de vijf dorpen. Samen met de inwoners brengen zij immers de schwung in de gemeenschappen. Zonder de sponsoring van bedrijven zouden veel evenementen ook niet plaats kunnen vinden.

Daarom biedt DIT Magazine de mogelijkheid om dit middels een advertentie of advertorial te laten zien. Neem hiervoor contact op met Paul Melis via telefoonummer 06-51 13 07 62 of e-mail: paul.melis@brabantscentrum.nl.