Elftal LSV krijgt drie doelpunten tegen in Netersel

In Netersel heeft vijfdeklasser LSV zondag met 3-0 verloren. De ploeg uit Lennisheuvel begon sterker dan een week eerder tegen SVSOS en was de eerste vijftien minuten de baas. De gasten sprongen echter niet zorgvuldig genoeg om met een aantal goede kansen.

Naarmate de eerste helft vorderde, werden de bezoekers slordiger en koos LSV steeds vaker voor de lange bal. Zo kwam de thuisploeg meer en meer in de wedstrijd. Netersel kreeg een paar kleine kansen uit dode spelmomenten, maar wist deze niet te verzilveren.

Op slag van rust kwam Netersel via de linkerflank naar voren, waarna de spits de bal goed klaar legde voor de inkomende middenvelder die niet twijfelde en de bal strak over de grond in de hoek van het Lennisheuvelse doel schoot: 1-0.

In het tweede bedrijf was Netersel de betere ploeg; LSV was de eerste tegentreffer nog niet te boven gekomen. Een voorzet die in de kluts op de hand van Bart van der Struijk belandde, leverde de gastheren in de 60e minuut een strafschop op. De aanvoerder van Netersel ging achter de bal staan en schoot keurig in de hoek langs keeper Maykel van Kasteren, die nog wel dicht bij de bal zat.

Door de opgelopen achterstand voerde LSV de druk op waardoor er meer ruimte kwam voor Netersel in de tegenaanval. Mateusz Barabasz kreeg in de 75e minuut nog een grote kans op de Lennisheuvelse aansluitingstreffer, maar miste oog in oog met de keeper. Vijf minuten later counterde Netersel. Uiteindelijk belandde de bal voor de voeten van de spits, die zuiver in de hoek binnenschoot: 3-0.

LSV speelt zondag 6 oktober om 14.30 uur in het eigen sportpark aan de Mijlstraat tegen Dees uit Wintelre.

Zaalvoetbal

Uitslagen zaterdag 28 september

Team v.d. Wielen – Kwalitaria Strik/PS        8-3

Hart van Boxtel – Tahadi        5-1

Ron Verhagen G&S – Juf Juf        1-3

v.d. Langenberg/JD – Heva/v. Weert        3-3

Eletechno I – Café 't Geveltje        3-7

Bouwbedrijf v.d. Sande – Café Vollop        4-7

Uitslag maandag 30 september

Stich D – Vermeer R&V        0-8

Programma zaterdag 5 oktober

Gewoon Lekker – Brabant Sports        18.00

Eletechno I – v.d. Langenberg        18.45

Juf Juf – Heva/v. Weert        19.30

Tahadi – Café Vollop        20.15

Kwalitaria Strik/PS – 't Geveltje        21.00

Programma maandag 7 oktober

v.d. Heijden M&T – Stich D        19.00

Vollop Wijn – Verbeij Dakw/HH        19.45

ZFC VFC – Celdex BV        20.30

Green Team – Vermeer R&V        21.15


BRTC-kampioen verliest eerste competitieduel

RECREATIEF TAFELTENNIS

De nummers een en twee op de ranglijst van de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie speelden maandag bij de start van het nieuwe seizoen tegen elkaar. Kampioen De Horntreffers verloor met 1-9 van Taverbo-Sabo 4.

Een team heeft afgehaakt, maar daar zijn twee nieuwe voor in de plaats gekomen: Team Tot Elf is een echte debutant en is samengesteld na deelname aan een door Taverbo-Sabo georganiseerde zomercompetitie. De andere 'nieuwkomer' is Net Genoeg, maar bestaat bekende BRTC-gezichten: Ronald van Dael en Ad Brekelmans. Pieter van Boxtel, die in de tweede helft van de vorige competitie uitkwam voor De Horntreffers heeft zich bij hen aangesloten. Sommige andere teams zijn ook wat gewijzigd.

Uitslagen maandag 30 september

De Dommel - Tot Elf        6-4

Horntreffers - Taverbo-Sabo 4        1-9

Rembrandt - Taverbo-Sabo 3        9-1

Net Genoeg - Taverbo-Sabo 2        8-2

Rotsvast - Taverbo-Sabo 1        8–2

Liempde

Prinsenverkiezing

Prinsenvereniging De Ploegers installeert zaterdag 2 november in het Hof de nieuwe koldervorst. Mensen kunnen twee vrijkaarten winnen voor de zittingsavond in januari door zijn naam te raden. Inzenden via e-mail: voorzitter@ploegers.nl. De eerste tip: Onze nieuwe prins is allesbehalve dromerig. Hij heeft zelfs geen tijd om even in het niets te turen. Maar ondanks zijn drukke bestaan gooit hij het toch wel eens een versnelling lager en ziet hij wel hoe het loopt.