Koren brengen muzikale ode aan overledenen

De doden muzikaal herdenken. Dat is wat de zangkoren Lavendel en Purcell gaan doen tijdens een speciaal concert op zondag 10 november in Lennisheuvel.

De uitvoering vindt plaats vanaf 15.00 uur in de Theresiakerk. Ook is er op 17 november om 15.00 uur in Hilvarenbeek een optreden in de Andreaskerk aan de Vrijthof 22.

HERDENKEN

Projectkoor Purcell hield zich de afgelopen maanden bezig met de Funeral Sentences van componist Henry Purcell (1659-1695). Kamerkoor Lavendel omlijst de liederen met nummers rondom het thema herdenken.

Entree bedraagt vijf euro, contant te betalen bij levering. Bestellen kan vooraf via telefoonnummer 06-37 31 86 28 of e-mailadressen Tj-A.degroot@kpnplanet.nl en dirk.struycken@ziggo.nl. Op de dag van het concert worden de kaarten ook aan de deur verkocht, indien het optreden niet is uitverkocht.


Con Fervore viert jubileum

Veertig jaar wordt er al gezongen door Con Fervore (voorheen Jongerenkoor Sint-Petrus). En dat wil de zanggroep graag vieren met alle oud-koorleden. Daarom wordt zaterdag 9 november een reünie gehouden in combinatie met een concert ter ere van het jubileum.

Het programma van die avond start om 19.00 uur in sociaal-cultureel centrum De Serenade aan de Oude Dijk 114 in Liempde. Het reünieconcert begint om 20.15 uur, gevolgd door een borrel vanaf 22.15 uur.

Het concert draagt als thema 'Singing all together'. Con Fervore zingt onder andere diverse 'gouwe ouwe' nummers. En zoals het thema al aangeeft worden een aantal nummers door alle aanwezigen meegezonden.

Aanmelden voor de reünie kan tot zaterdag 26 oktober 2019 via e-mail: 40jaarconfervore@gmail.com. Kaarten à vijf euro zijn verkrijgbaar via www.confervore.nl/nieuws/ of www.deserenade.nl/agenda/167.