Reünie café 't Wolfke in paviljoen De Langspier

Café 't Wolfke in Lennisheuvel was in de jaren tachtig van de vorige eeuw een begrip onder de jeugd. Voor de bezoekers van toen wordt zaterdagavond 5 oktober voor de tweede keer een reünie gehouden. Niet in het horecabedrijf in het kerkdorp, maar in het paviljoen van recreatieplas De Langspier aan de Molenwijkseweg in Boxtel.

't Wolfke was gevestigd in het horecapand dat nu bekend staat als Meneer Klaver. Jacqueline Kurstjens, Petra van de Langenberg en John Brusselers zijn de initiatiefnemers van de reünie. ,,We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk mensen uit die tijd te benaderen, maar veel daarvan zijn niet makkelijk te traceren. Daarom plaatsen we hierbij een oproep voor alle mensen die het leuk zouden vinden om de reünie mee te maken", meldt Brusselers, die in Lennisheuvel opgroeide en uitbater is van De Langspier.

,,We hebben de oude eigenaren, kasteleins en medewerkers gevraagd en zij zagen het wel zitten om naar de reünie te komen. Verder zijn we nog bezig om diverse dj's van destijds de boel weer op stelten te laten zetten met hits uit de eighties", aldus Brusselers. Daarnaast moeten ook spiegelbollen en discolampen helpen de tijd van weleer te laten herleven. Net als drankjes die destijds populair waren: Pisang Ambon met jus, bessenjenever met 7-Up en Blue Curaçao.

Entreebewijzen zijn te koop via internet: https://delangspiershop.nl/winkel/. De kaartjes kosten 27,50 euro; voor dit bedrag kunnen bezoekers vanaf 20.30 uur onbeperkt drinken en ook worden hapjes geserveerd. Meer informatie: 06-40 45 36 27 of 06-23 32 37 30.