KAN wil meer natuurbeleving Kleine Aarde

Vereniging Kleine Aarde Netwerk (KAN) wil de natuurbeleving en educatiemogelijkheden op de Kleine Aarde (DKA) uitbreiden. Er is een budget beschikbaar gesteld om onder meer de vijver van een steiger te voorzien en een vogelkijkhut te bouwen. Deze kan gemaakt worden van de tijdelijke uitkijktoren die nu op het terrein staat. Vrijdag 20 september spreken de leden zich uit over de plannen.

De Praktijk voor het Ideaal, die de toren liet bouwen, schenkt het materiaal aan KAN als het bouwwerk weer afgebroken wordt. Naast de steiger en de hut, wil de vereniging ook geld reserveren om enkele projectcoƶrdinatoren te kunnen betalen.

De jaarlijkse ledenvergadering wordt gehouden in DKA. Hier kan iedereen die bij KAN is aangesloten zich uitspreken over de nieuwe projecten. Ook kunnen de leden aangeven hoe zij daaraan bij willen dragen. De bijeenkomst is in twee delen gesplitst. Tussen 17.00 en 18.00 uur kunnen de leden samenwerken in het groen met aansluitend soep en brood in het voedselbos. De vergadering zelf gaat om 19.00 uur van start. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten en ideeƫn uit te wisselen.

LID WORDEN

KAN houdt zich projectmatig bezig met het behoud en versterken van de natuur, cultuurhistorie en het duurzame gedachtegoed van DKA. Wie graag mee wil denken over de activiteiten kan zich nog tot 20 september aanmelden als lid van de vereniging. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is dan wel mogelijk om meteen deel te nemen aan de ledenvergadering. Meer informatie staat op www.kleineaardenetwerk.nl.

Boxtel

Stemmen op schrijvers

Bezoekers van Babel Bibliotheek Boxtel kunnen in de maand van het schrijven stemmen op hun favoriete auteur. De populairste schrijver komt in december naar Boxtel. Stemmen kan via het biljet dat in de bibliotheek verkrijgbaar is of via e-mail: boxtel@babeldenbosch.nl.