Bezoekers van de kofferbaksale in Esch snuffelen tussen de tweedehands waar van de deelnemers. (Foto: Peter de Koning).
Bezoekers van de kofferbaksale in Esch snuffelen tussen de tweedehands waar van de deelnemers. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

KOFFERBAKSALE BACCHUSCORPS TREKT ZO'N DUIZEND BEZOEKERS

Koopjes jagen en schatten zoeken

Veel kleding en dingen met een stekker eraan. Dat werd zondag voornamelijk verkocht tijdens de jaarlijkse kofferbaksale van carnavalsvereniging Bacchuscorps in Esch. ,,Je kent dat wel: gewoon lekker genieten van de zon, een terrasje naderhand en de goedkope vondsten", aldus medeorganisator Mariƫtte Timmermans.

Net als vorige jaren werd de Essche kofferbaksale drukbezocht: zo'n honderd deelnemers verkochten hun waar en ongeveer duizend bezoekers kwamen langs voor koopjes. ,,We hoorden eigenlijk alleen maar positieve geluiden", vertelt Timmermans. ,,De verkopers hebben veel van hun spullen van de hand kunnen doen en de mensen die langskwamen genoten van de sfeer."

Niet alleen de volwassenen konden terecht aan de Haarenseweg. Voor kinderen had de carnavalsvereniging een luchtkussen neergezet, waar zij volop van genoten. Ook regelden de leden van het Bacchuscorps een hapje en een drankje voor bezoekers en deelnemers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding