'Gemonde gaat los' zorgt dat het tentdak eraf gaat

De grond kan bijna op schudden, het festijn staat in de startblokken. Tentfeest Gemonde gaat los barst zaterdag 14 en zondag 15 september weer los.

Tijdens Zotte Zaterdag betreden René Schuurmans, zanger Kafke en feest-dj Drace het podium. Op Foute Zondag vermaken dj Crew on Tour, Danny Panadero en Kapalone het publiek.

Het muziekfestijn is in een tent vlakbij gildeaccommodatie Datmunda aan de Kaal Hoefsteeg. Kaartjes voor zaterdag of zondag kosten respectievelijk vijftien en tien euro. Voor een passe-partout betaalt de bezoeker twintig euro. Tickets zijn verkrijgbaar bij cafetaria 't Lambertje, Sint-Lambertusweg 99 in Gemonde en kunnen online besteld worden via www.gemondegaatlos.nl. Het tentfeest is voor bezoekers van achttien jaar en ouder. Zaterdag duurt Gemonde Gaat Los van 19.30 tot 01.00 uur, zondag van 14.00 tot 21.00 uur.


Koffieconcert

Het Liempds gemengd koor geeft zondag 15 september vanaf 11.00 uur een koffieconcert in bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4 in Liempde. De entree is gratis. Het koor staat onder leiding van dirigente Miriam van den Boer, de begeleiding is in handen van pianist John Pouwels. Bij mooi weer is het concert buiten. Het koor kan nieuwe leden gebruiken, belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de secretaris via e-mailadres: janvandewiel@xs4all.nl.