Goedkoper naar Filmpodium Scopia via biebpas

Filmliefhebbers die ook lid zijn bij Babel Bibliotheek Boxtel hebben de komende maanden geluk. De biebpas geeft namelijk 1,50 euro korting bij Filmpodium Scopia. Een kaartje kost op vertoon van de pas dan zes euro.

Bibliotheekleden kunnen bij de servicebalie aan de Burgakker in Boxtel een kortingsvoucher opvragen. De eerstvolgende filmvoorstelling is maandag 16 september. Dan wordt de film 'Taking Woodstock' vertoond. Om de bezoekers alvast in de stemming van de film te laten komen, is er een stand ingericht met boeken over het onderwerp.

De rolprenten van Filmpodium Scopia worden afgespeeld in het Muziekhuis aan de Passage Riche of in Podium Boxtel. Na 16 september zijn er nog vertoningen op 14 oktober, 21 november, 16 december, 20 januari en 13 februari. De films beginnen steeds om 20.15 uur. Normaal kost een kaartje 7,50 euro aan de deur of 8,50 euro in de voorverkoop. Leden van de bibliotheek betalen met de voucher 6 euro.


Stemmen op schrijvers

Bezoekers van Babel Bibliotheek Boxtel aan de Burgakker kunnen in de maand september stemmen op hun favoriete schrijver. Dit omdat september de maand van het schrijven is. De auteur met de meeste stemmen komt in december naar Boxtel. Stemmen kan via het biljet dat in de bibliotheek verkrijgbaar is of via e-mail: boxtel@babeldenbosch.nl.

Verhaaltijd

Tijdens de voorleesactiviteit VerhaalTijd voor volwassenen in Babel Bibliotheek Boxtel staan ontmoeting, ontspanning en verhalen delen centraal. Wie zin heeft, kan tussen 11.00 en 12.00 uur komen luisteren naar verhalen die voorgelezen worden door de bibliotheekvrijwilligers. Morgen, vrijdag 6 september, staat in het teken van de maand van het schrijven.