Rondje Boxtel By Night is een van de hoogtepunten van het zomerseizoen. Kanovereniging De Pagaai organiseert de activiteit dit jaar op zaterdag 14 september. (Foto: Albert Stolwijk, 2017).
Rondje Boxtel By Night is een van de hoogtepunten van het zomerseizoen. Kanovereniging De Pagaai organiseert de activiteit dit jaar op zaterdag 14 september. (Foto: Albert Stolwijk, 2017). Foto: Albert Stolwijk

AANMELDEN VOOR 'BOXTEL BY NIGHT'

Tien kilometer peddelen op donkere Dommel

Kanoclub De Pagaai houdt zaterdag 14 september weer het jaarlijkse Rondje Boxtel by Night. Vanaf 21.00 uur gaan de peddelaars van start bij het clubhuis aan de Voetboog. Zij zijn daar vanaf 18.00 uur welkom om de boten te versieren met sfeerverlichting, dat alles onder muzikale klanken van de Beyersland Kapel uit Lennisheuvel.

Rond 21.00 vertrekken de peddelaars. Tijdens deze avond worden alle bruggen voorzien van sfeervolle verlichting en ook diverse bewoners van de rivieroever hangen lampjes in hun tuin. De mooist verlichte tuin komt in aanmerking voor een leuke attentie. Bij terugkomst worden deelnemers en bezoekers getrakteerd op een barbecue, drankje en feestelijke muzikale klanken van een deejay.

NIET OP KOMEN DAGEN

Vorig jaar had De Pagaai wederom een aantal inschrijvers dat niet op kwam dagen. Daardoor heeft de club mensen onnodig teleur moeten stellen. Dit jaar is de aanmelding pas definitief nadat de organisatie de deelnemersbijdrage heeft ontvangen. Die bedraagt 7,50 per persoon; wie zelf een kano meebrengt, betaalt twee euro minder. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.depagaai.nl. Meer informatie? Bel na 18.00 uur naar telefoonnummer 06-20 08 29 82 of e-mail: contact@depagaai.nl.


Henny Bekers
wint regiomix
JBV De Walnoot

JEU DE BOULES

Het wekelijkse regiomixtoernooi van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot is maandag gewonnen door Henny Bekers. Zij wist met haar 28 punten uit drie gewonnen partijen de 48 andere deelnemers voor te blijven.

Met Bekers waren er nog vier boulers meer die drie wedstrijden wisten te winnen. Cor Bertens eindigde uiteindelijk op de tweede plaats met 26 punten, Ludo Mennen werd derde en behaalde 22 punten, de vierde plaats was voor Henk Verstijnen (20) en als vijfde eindigde Kees Doevendans (9).

JBV De Walnoot houdt aan de Selissenwal 25 in Boxtel is iedere maandag vanaf 13.00 uur een jeu-de-boulestoernooi. Op dinsdag en donderdag kan iedereen kennismaken met de sport. Meer informatie staat op www.jbvdewalnoot.nl.


Ducks honk- en softbal

Uitslag 16 augustus

HS2: Ducks - Stags        4-0

Uitslagen 17 augustus

HA1: Boosters - Ducks        13-11

SJ1: Orioles - Ducks JS        15-6

Programma zaterdag 24 augustus

HP1: Gryphons - Ducks        10.30

HA1: Ducks - Kickers        11.00

Programma zondag 25 augustus

HS2: Ducks - Jeka        11.00

HS1: Roef! - Ducks        15.00

Rugbyers Ducks azen opnieuw op kampioenschap

Ook voor de rugbyers van Ducks uit Boxtel is het nieuwe seizoen inmiddels gestart met alle trainingen. De senioren zijn zelfs al enkele weken bezig om zich klaar te stomen voor de start van de competitie op zondag 15 september. Onder leiding van technisch duo Tim Nouwens en Stijn van de Loo wil het vaandelteam opnieuw gooi doen naar het kampioenschap.

Afgelopen seizoen liep het team de titel in de vierde klasse net mis. Dit keer kan Ducks geduchte concurrentie verwachten van Bokkenrijders Roermond, The Dukes uit 's-Hertogenbosch, Maastricht en RC Eindhoven. De klasse bestaat verder uit Breda, Cluster Tilburg/Wasps, Octopus Uden en Black Bulls Overloon.

OYSTERS

De Boxtelse rugbyclub werkt ook dit seizoen samen met Oisterwijk Oysters. Ervaren sporters spelen dan samen met jeugdige talenten. Sommigen van hen komen voort uit de jeugdafdeling van Ducks, maar er zijn ook nieuwelingen die de rugbysport ontdekken. Als de technische staf van het hoofdteam het voor elkaar krijgt hen tot een eenheid te smeden, kan een mooi seizoen in het vooruitzicht liggen.

Als voorbereiding speelt Ducks zaterdag 31 augustus een oefentoernooi in 's-Hertogenbosch.