Jeugdnatuurwacht Liempde houdt inloopavond

Jeugdnatuurwacht Liempde houdt vrijdag 23 augustus een inloopavond van 19.00 tot 20.00 uur in café 't Wapen van Liempde. Tijdens Iedereen krijgt de gelegenheid om kennis te maken met deze vereniging.

Bezoekers krijgen een toelichting op het jaarprogramma en het is mogelijk om nieuwe leden aan te melden. De contributie bedraagt vijftien euro per jaar.

VANAF GROEP ZES

De Jeugdnatuurwacht is bedoeld voor kinderen vanaf groep zes van de basisschool. Iedere maand organiseert de club een bijeenkomst. Om ook kinderen die op zaterdag sporten de gelegenheid te geven mee te doen, is er weer voor gekozen om niet alle activiteiten op zaterdagochtend plaats te laten vinden, maar ook op vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagmorgen. Meer informatie via telefoonnummer (0411) 63 14 89 of e-mail: jnwliempde@gmail.com.


Zonnebloem Liempde gaat weer collecteren

De Zonnebloem-afdeling Liempde houdt binnenkort weer haar jaarlijkse collecte. Deze vindt plaats van maandag 26 tot en met zaterdag 31 augustus.

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een fysieke beperking. Dankzij de inzet van 29 vrijwilligers maakt de vereniging sociale en recreatieve activiteiten voor deze doelgroep in het dorp mogelijk. De opbrengst van de collecte wordt aan die activiteiten besteed. Hierbij valt te denken aan een picknick, bezoek aan de jaarlijkse kermis, filmmiddag, spelletjesmiddag, paasviering en de kerstviering.


Terrasconcert Encore

Bij café 't Groene Woud aan de de Kasterensestraat 23 in Liempde klinken zondag 18 augustus vanaf 14.30 uur Franse chansons. Na een succesvol optreden afgelopen zondag bij bar Becoloth, treedt daar het kwartet Encore op met daarin de Boxtelaren Henk de Windt en Jan Vorstenbosch.

Café Brein

Familieleden van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen op maandag 26 augustus terecht in Café Brein bij Zorghoeve 't Binnenveld aan de Boxtelseweg 5 in Schijndel. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis toegankelijk. Koffie en thee staan klaar.