Workshops in zomerclub Hobbycentrum Boxtel


Hobbycentrum Boxtel (HCB) houdt tot en met 14 augustus de Zomerclub. Maandag 5 augustus gaan deelnemers creatief aan de slag met gekleurd glas of leer.

Elke maandag en woensdag worden tijdens de zomervakantieperiode allerlei activiteiten en workshops georganiseerd in het Hobbycentrum aan de Baroniestraat 105. Naast de workshops op maandag, kunnen bezoekers woensdag 7 augustus deelnemen aan een cursus vilten, origami en tai-chi. In wandelpark Molenwijk wordt die dag bovendien schilderles gegeven en jeu de boules gespeeld.

Aanmelden voor de HCB-Zomerclub kan via de website www.hobbycentrumboxtel.nl. Daarop is ook het complete programma terug te vinden, inclusief alle kosten voor deelname voor zowel leden als niet-leden. In de prijzen zijn materiaalkosten inbegrepen. Betaling wordt voor aanvang van een activiteit contant op locatie voldaan.

Boxtel

Duurzaam festival

Duurzaamheidsfestival in Our Nature strijkt woensdag 9 en donderdag 10 oktober neer op De Kleine Aarde. Op het terrein aan Het Klaverblad zijn optredens, lezingen, een culinaire proeftuin, muziek en documentaires te bewonderen. Natuur, circulair ondernemen en kunst staan centraal. Deelname kost bedragen 20 tot 180 euro. De organisatie is in handen van Podium Circulair en kunstgroep The Turn Club.