Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

Ballads meezingen tijdens Ierse sessie In Den Boogert

Om een vakantiegevoel te krijgen, is het voor Boxtelaren niet per se nodig om naar het buitenland te vertrekken. Zondag 18 augustus vindt namelijk weer de Ierse Sessie plaats in bed and breakfast In Den Boogert.

Aan de Oude Boomgaard 3 worden vanaf 13.30 tot ongeveer 17.00 uur Ierse ballads ten gehore gebracht. Meezingen en nummers aanvragen wordt aangemoedigd. Ook muzikanten die instrumenten als gitaar, viool of accordeon spelen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

Meer informatie is te vinden op de website www.iersesessie.nl.

FOTO RECHTS: De Ierse Sessie wordt sinds vijf jaar maandelijks gehouden in de Boxtelse B&B In Den Boogert. (Foto: Gerard Schalkx, 2016).


Bridge

Bridgeclub Boxtel

Uitslagen donderdag 25 juli

A-LIJN

Leo den Dekker/Ine v.d Meijden         63.54
Arnold Bosveld/M. Soederhuizen         59.38
Sonja Tempels/Henk Schalkwijk         55.21

Bridgeclub Revanche

Uitslagen dinsdag 30 juli

A-LIJN

Henny v. Esch/Peter v.d. Ven        59.38
Jan Kerssens/Berrie Marcelis        58.33
Ries Dankers/Frank v.d. Schans        56.94

B-LIJN

Gerda & Ad v. Lier         59.58
Annie v. Erp/Trix v.d. Kolk         57.50
Anita Dekker/Francis Verhees         57.08

Bridgeclub Liempde

Uitslagen donderdag 25 juli

A-LIJN

José v.d. Laar/Gerarda v. Oirschot         61.88
Jos Beerens & Bert v. Ruremonde         58.13
Lamber v. Asseldonk/Michael Legius         58.13

Bokselse Kwis

Inschrijven voor de Bokselse Kwis op zaterdag 2 november is mogelijk via www.bokselsekwis.nl. Bij aanmelding kunnen teams aangeven voor welk lokaal doel ze in actie komen.

Sint-Willibrordstraat

De bewoners van de Sint-Willibrordstraat kunnen meedoen aan een verbindend verhalenproject. Wie daarbij wil aansluiten, kan meer informatie verkrijgen via schrijfster Trudy van Rooij, e-mail info@trudyvanrooij.nl en op www.selissenwal.nl/streetart.

Voedselbank

Voedselbank Boxtel zoekt vrijwilligers die op basisscholen les willen geven. De voorkeur gaat uit naar gepensioneerden met een onderwijsachtergrond. Aanmelden kan via e-mailadres: voorzitter@voedselbank.nl.

Swingen als vanouds

De tweede editie van de veertigplusavond Swingen als vanouds is op zaterdag 17 augustus in grand café Rembrandt aan de Rechterstraat 56 in Boxtel. Kaartjes voor de dansavond zijn voor 7,50 euro te koop bij Rembrandt en Natasja Fashion.

Afbeelding