Marianne Juffermans poseert voor de vakantiefoto bij een brug die Monet ooit heeft geschilderd in Dolceaqua bij Ventimiglia in Italië. Ze maakte samen met haar man een treinreis door Duitsland, Italië, Monaco, Frankrijk en Zwitserland. (Foto: Jan Juffermans).
Marianne Juffermans poseert voor de vakantiefoto bij een brug die Monet ooit heeft geschilderd in Dolceaqua bij Ventimiglia in Italië. Ze maakte samen met haar man een treinreis door Duitsland, Italië, Monaco, Frankrijk en Zwitserland. (Foto: Jan Juffermans). Foto: Marianne Juffermans

LEZERS STUREN ZONNIGE FOTO'S IN

Kiek 's, we zijn weer massaal op vakantie

De zomervakantie duurt voor veel mensen gelukkig nog wel even. Voor anderen zit het er alweer op. Ook deze week stuurden enkele lezers van onze krant hun foto's in. En ook dit keer vanuit verschillende hoeken van Europa, maar ook lekker dicht bij huis; een overzicht van de leukste foto's.

De redactie zoekt ook de komende weken nog naar vakantiekiekjes van onze lezers. Dat hoeft natuurlijk niet vanaf de andere kant van de wereld, gewoon in de eigen achtertuin mag ook. Wie volgende week zijn of haar zomerse prent in de krant wil zien, kan deze e-mailen naar bc@brabantscentrum.nl.


Yvonne van de Leeuw ging met haar kleindochters kamperen bij 't Vressels Bos. Ondanks de tropische temperaturen, was er ook tijd om even de Donald Duck te lezen in de caravan. (Foto: Yvonne van de Leeuw).
Redacteur Jan Hermes van Brabants Centrum heeft het goed bekeken. Waar we in Nederland smolten bij veertig graden, liep hij rond in Noorwegen, waar het zo'n achttien graden was. Op de foto het noorden van Noorwegen op weg naar Tromsø. (Foto: Jan Hermens).
Finn van der Heijden stuurde deze foto in vanuit Singapore. Op de achtergrond zijn de inmiddels iconische torens van het Marina Bay Sands hotel te zien met de befaamde, Instagramwaardige, infinity pool. Of Van der Heijden ook verbleef in het hotel liet hij in het midden, maar een indrukwekkend gezicht is het wel. (Foto: Finn van der Heijden).