Workshops in zomerclub Hobbycentrum

Hobbycentrum Boxtel (HCB) houdt tot en met 14 augustus de Zomerclub. Komende week kunnen deelnemers onder andere mozaïeken en houtbewerken.

Elke maandag en woensdag worden tijdens de zomervakantieperiode allerlei activiteiten en workshops georganiseerd in het Hobbycentrum aan de Baroniestraat 105.

De workshop bewegen op muziek is op maandag 29 juli, begint om 09.30 uur en duurt ongeveer een uur. De dagwandeling is eveneens op 29 juli. Deze duurt van 09.30 tot 16.00 uur; een lunch is inbegrepen.

De dagworkshops houtbewerking en mozaïeken starten woensdag 31 juli om respectievelijk 09.30 en 10.00 uur en duren beide tot 16.00 uur.

In de eerste week van augustus gaan belangstellenden op maandag met gekleurd glas of leer aan de slag om een kunstzinnig voorwerp te maken. Op woensdag kunnen bezoekers deelnemen aan workshops vilten, origami en tai-chi. In wandelpark Molenwijk wordt die dag bovendien een schildercursus gegeven en jeu de boules gespeeld.

AANMELDEN

Aanmelden voor de HCB-Zomerclub kan via de website www.hobbycentrumboxtel.nl. Daarop is ook het complete programma terug te vinden, inclusief alle kosten voor deelname voor zowel leden als niet-leden. In de prijzen zijn materiaalkosten inbegrepen. Betaling wordt voor aanvang van een activiteit contant op locatie voldaan.


Swingen als vanouds

Veertigplussers kunnen op kermiszaterdag, 17 augustus, met de voetjes van de vloer. In grand café Rembrandt aan de Rechterstraat 56 in Boxtel is dan namelijk de tweede editie van Swingen als vanouds. Deejay Joop draait hits uit de jaren zeventig en tachtig. Kaartjes voor de dansavond zijn voor 7,50 euro te koop bij Rembrandt en Natasja Fashion. Vooraf is er een barbecue; deelname daaraan kost 19,50 euro.