WEKELIJKS TOERNOOI TELT 38 DEELNEMERS

Martien Puijn wint regiomix jeu-de-boulesclub De Walnoot

Martien Puijn eiste maandagmiddag de eerste plaats op tijdens het regiomixtoernooi van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot. In drie partijen vergaarde hij 27 punten. Leo Bekers eindigde als tweede met 25 punten, Jo van der Heijden pakte het brons met 22 punten.

Op de zonovergoten buitenbanen van JBV De Walnoot aan de Selissenwal 25 schreven 38 deelnemers zich in voor het wekelijkse toernooi. Daarnaast waren er nog eens ruim tien toeschouwers.

De wedstrijdleiding was in handen van Josephien Minkels. Buiten het erepodium werden de volgende prestaties genoteerd: 4. Ad Voermans 3/19; 5. Leo Leenders 3/18; 6. Wim van Alphen 3/17; 7. Kees Doevendans 3/15 punten.

Elke maandag kunnen belangstellenden meespelen als zij zich vanaf 13.00 uur melden bij JBV De Walnoot. Op dinsdag- en donderdagmiddag zijn nieuwkomers welkom om kennis te maken met de sport.


AV Marvel begint weer met cursus Start to Run

Direct na de zomervakantie begint bij de Boxtelse atletiekvereniging Marvel een nieuwe reeks 'Start To Run'. Deze kennismakingscursus hardlopen is geschikt voor mensen die nu eindelijk eens op een goede manier in beweging willen komen.

Start To Run is inmiddels een landelijk succesnummer. De Boxtelse atletiekvereniging Marvel werkt er al jaren aan mee. De vaste trainers Greet van der Donken en Peggy van Son vormen een ervaren koppel dat al veel mensen geholpen heeft om met plezier te lopen. De nieuwe reeks Start To Run in Boxtel begint op zaterdag 24 augustus. Deelnemers lopen in elk geval een aantal zaterdagochtenden. Marvel biedt daarnaast een extra training op woensdagavond aan.

Bridge

Bridgeclub Liempde

Uitslagen donderdag 18 juli

A-LIJN

Frank v.d. Schans/RenĂ© v. Heeswijk        64.17

Gerarda v. Oirschot/Cees de Jong        56.67

Francie Geurts/Hans Jolie        55.83

B-LIJN

Piet Raaijmakers/Wout Strik        64.17

Riky v.d. Heijden/Marietje v. Overbeek        59.58

Joke Dobbelsteen/Dieny Legius        57.50

Bridgeclub Revanche

Uitslagen dinsdag 23 juli

A-LIJN

Henny v. Esch/Peter v.d. Ven        59.17

Jan Kerssens/Berrie Marcelis        57.92

Henk Schalkwijk/Sonja Tempels        55.83

B-LIJN

Jo & Mirjam Denteneer        60.83

Kees de Waal/Toos v.d. Leek        55.56

Gerda & Ad v. Lier        54.17