Boxtelse houdt Blij Festival op Vughts landgoed

Ontspannen, genieten en beleven. Dat zijn de trefwoorden van het Blij Festival dat plaatsvindt van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus op landgoed Bleijendijk in Vught. De feestelijke gelegenheid wordt georganiseerd door Sylvia van der Horst uit Boxtel.

,,Het wordt geen muziekfeest, maar een bruisende plek waar je geen bezoeker, maar bovenal deelnemer bent", aldus levenscoach Van der Horst. Haar bedrijf Luistering houdt zich bezig met levensverhalen van mensen. In haar werk leerde zij het belang van ontspanning en het herkennen en aanvaarden van negatieve emoties. ,,Je leert er sterker door in het leven staan", aldus de Boxtelse.

BIODANZA

Het festival wil 'door ontspanning en plezier bezoekers dichter bij elkaar en zichzelf brengen'. Het programma voldoet onder andere aan deze wens door gezond en vegetarisch eten te serveren en meerdere workshops aan te bieden, bijvoorbeeld met betrekking tot theatersport, mindful-yoga en de gevoelsdans Biodanza.

Een weekend Blij Festival kost 210 euro. Hierbij zijn alle activiteiten en de maaltijden tijdens het verblijf inbegrepen. Ook overnachten is mogelijk: kamperen kost 25 euro extra, overnachten in een tweepersoonskamer van de hoeve op het landgoed kost 45 euro per persoon voor het gehele festival.

Meer informatie over Luistering en Blij Festival is te vinden op internet: www.luistering.nl. Ook aanmelden voor deelname aan de meerdaagse activiteit kan via deze website.


Bokselse Kwis

De inschrijving voor de Bokselse Kwis is sinds enkele weken geopend. Aanmelden kan via www.bokselsekwis.nl. Het evenement vindt plaats op zaterdag 2 november. Bij aanmelding kunnen teams aangeven voor welk lokaal doel ze in actie komen.