Afbeelding
Foto: Peter de Koning

TOT NU TOE 1240 EURO VOOR GOEDE DOELEN

BC-team werft leden

Lid zijn of worden van stichting Brabants Centrum heeft tal van voordelen. Die boodschap droeg een promotieteam twee vrijdagochtenden uit tijdens de weekmarkt in Boxtel. Gehuld in opvallende bodywarmers ging het team op pad om de huidige actie van stichting Brabants Centrum onder de aandacht te brengen.

De actie houdt in dat wie nu lid wordt van stichting Brabants Centrum, dertig euro betaalt tot het einde van het jaar. Twintig euro daarvan gaat naar een van de negen goede doelen die de organisatie dit jaar extra ondersteunt. Mensen mogen daar zelf een keuze uit maken. Behalve dat zij direct bijdragen aan de leefbaarheid in hun woonomgeving, blijven leden ook op de hoogte van alles wat er speelt in Boxtel, Lennisheuvel, Gemonde, Liempde en Esch, want ze ontvangen elke week de digitale en papieren kranten van Brabants Centrum.

Heel Boxtel kent Brabants Centrum als krant. Logisch, maar de media zijn onderdeel van een groter geheel, namelijk een stichting. Die is in 1944, 75 jaar geleden, opgericht om een positieve bijdrage te leveren aan levendige en betrokken gemeenschappen in Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Die doelstelling bestaat nog steeds en heeft niets aan glans verloren. Hoe meer leden, hoe meer stichting Brabants Centrum kan meebouwen aan dorpen waar het leven goed is.

De tussenstand: 62 nieuwe leden, dus 1240 euro voor de goede doelen.

FOTO ONDER: Het promotieteam aan het werk op de Markt van Boxtel. Boxtelaren krijgen informatie over stichting Brabants Centrum en de doelen die haar medewerkers nastreven. (Foto: Peter de Koning).