Afbeelding
Foto:

LIEMPDSE VOETBALLERS SLUITEN SUCCESSEIZOEN SFEERVOL AF

Opperbeste stemming in DVG-kantine

De promotie van het vaandelteam van DVG zorgde voor een opperbeste stemming in de kantine op sportpark De Roode Bleek in Liempde. Na een jaar van afwezigheid keert het elftal terug naar de derde klasse. Dat werd vrijdag op feestelijke wijze gevierd.

Ter ere van de promotie hield de Liempdse voetbalclub een receptie voor haar eerste elftal. Dat werd weliswaar geen kampioen, maar behaalde wel een periodetitel: DVG mocht in de nacompetitie strijden om promotie.

Eerst rekenden de rood-gelen af met Maliskamp. In de finale kwam de ploeg een tegenstander van formaat tegen: Gudok uit Tilburg, dat al jarenlang tegen promotie aanhikte. DVG won met 3-1 van de Tilburgers, die uiteindelijk ook naar de derde klasse mochten omdat de KNVB een plek moest vullen.

AFSCHEID

Met een barbecue, een drankje en zonnig weer kreeg het team een gezellige seizoensafsluiting. DVG zal tevens afscheid nemen van enkele spelers. Onder hen keeper Raymon Strik die teruggaat naar RKSV Boxtel.

FOTO BOVEN: Een feestelijke afsluiting van een succesvol seizoen: voetbalvereniging DVG besloot haar eerste elftalspelers in het zonnetje te zetten. (Foto: Albert Stolwijk).