Van Moorsel keert terug bij FC Den Bosch

De komende twee seizoenen speelt Paco van Moorsel (29) weer in het blauw-witte tenue van FC Den Bosch, de club die hij zeven jaar geleden verruilde voor FC Groningen. Daarna speelde de in Boxtel woonachtige profvoetballer bij Cambuur, NEC, Sparta en Go Ahead Eagles.

Tijdens een training speelt Van Moorsel komende zondag voor het eerst weer in het Bossche stadion De Vliert, meldde Brabants Dagblad hedenochtend. De middenvelder kon transfervrij vertrekken bij zijn club in Deventer; daar praatte hij over verlenging van zijn contract, maar beide partijen kwamen er niet uit.


Biljarter wil spierziekten bij kinderen verslaan

Liempdenaar Cor van Beers (52) staat binnenkort 24 uur aan een stuk aan een van de biljarttafels bij 't Ivoor in Boxtel. Hij wil in één etmaal zoveel mogelijk geld bij elkaar spelen voor Spieren voor Spieren. En de missie van de stichting, alle spierziekten bij kinderen verslaan, daarmee ondersteunen.

Het subdoel van de biljarter is ook helder: 24 tegenstanders in de spelsoort driebanden verslaan. Morgen, vrijdag 28 juni vanaf 13.00 uur start de 24-uur durende strijd aan het biljartlaken. Voorzitter Wim Bekkers van de club opent het bal vrijdagmiddag voor de eerste partij driebanden in Biljartcentrum Boxtel aan de Voetboog. Tijdens het evenement staat er een donatiepot. Ook is er een barakwedstrijd met leuke prijzen. Bovendien draagt 't Ivoor bij met de helft van de baromzet. Mensen die willen doneren voor de actie van Cor van Beers voor Spieren voor Spieren kunnen dat doen op rekeningnummer NL09 RBRB 0709966830.


Tonnie van Mauriks wint warme regiomix

De buitenbanen van jeu-de-boules-vereniging De Walnoot liggen vol in de zon waardoor deelnemers aan het wekelijkse regiomixtoernooi maandag uitweken naar de binnenbanen. Daar pakte Tonnie van Mauriks de eerste plaats met 28 punten.

Jo van der Heijden behaalde een punt minder en werd tweede. Jos van Meersbergen sleepte 26 punten in de wacht, goed voor de derde plaats. Nanda van Weet volgde hem met 25 punten op de voet. Gerhard van de Plas kwam met 24 punten op plek vijf.

Elke maandag zijn belangstellenden vanaf 13.00 uur welkom op de banen aan de Selissenwal 25 om mee te doen aan het regiomixtoernooi. Op dinsdag- en donderdagmiddagen kan iedereen die kennis wil maken met jeu de boules vanaf 13.00 uur terecht bij de Boxtelse vereniging.

Bridge

Bridgeclub Boxtel

Uitslagen donderdag 20 juni

A-LIJN

Marijke Klaassen/Annie v.d. Sangen        60.83

Willemien de Langen & Francie Geurts        60.83

Riet Traa/Henny v. Esch        53.33

B-LIJN

Tom Heidelberg/Fons v.d. Spijker        64.58

T. Hoppenbrouwers/G. Wagenaars        57.29

Maria Smulders/Marie-José Theloesen        52.08

Uitslagen dinsdag 25 juni

Masha Kleiss/Edgar Wijnen        65.63

Jan Sebregts/Clemens Nienhuis        59.38

Arnold Bosveld/Willemien de Langen        58.85

Bridgeclub Revanche

Uitslagen dinsdag 25 juni

Henny v. Esch/Peter v.d. Ven        61.67

Trix v.d. Kolk/Sandra v. Lier        60.83

Jan Kerssens/Berrie Marcelis        60.50

Bridgeclub Rembrandt

Uitslagen dinsdag 25 juni

Piet Raaijmakers/Henk Maas        64.58

Joanna Koppen/Nelly Maas        61.98

Frans Daniëls/Cees v.d. Velden        58.33