Afbeelding
Foto: Winkelcentrum Selissen

KASSA-ACTIE: TIEN FAMILIES IN DE PRIJZEN

Winkeliers Selissenwal verloten Vaderdagtaarten

De families Boleij, Van den Boogaard, Geelen, Van Haaren, Moonemans, Van Opzeeland, Swanenberg, Van Schijndel, Wagemans en Van Weert smulden zondag van een heerlijke slagroomtaart. Die wonnen zij in de Vaderdagloterij van winkelcentrum Selissen.

Klanten van de winkeliers aan de Van Beekstraat en de Sint-Severusstraat konden de voorbije weken meedoen aan de loterij. Het enige dat zij hoefden te doen was na aankoop van artikelen de kassabon voorzien van naam en telefoonnummer en die inleveren op de verzamelpunten.

Twee medewerkers van supermarkt Plus verrichtten de trekking. Zaterdag haalden de tien winnaars de taarten van bakkerijen Gilis en De Leijer op in Eetwinkel Select.

In december houden de winkeliers van Selissenwal opnieuw een actie waarmee prijzen zijn te winnen.

FOTO BOVEN: De winnaars van de Vaderdagactie poseren met de door hen gewonnen slagroomtaarten. (Foto: winkeliersvereniging Selissen).


Klimaatworkshops

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een serie duurzame workshops die in het najaar wordt gehouden onder de titel 'Praat en daad voor het klimaat'. Aanmelden kan bij David Andreae en Mirjam Bemelmans van Transitie Boxtel, e-mail: ttboxtel@gmail.com en via telefoonnummer (0411) 67 75 97 of 68 44 19. De workshops zijn op maandagavonden van 30 september tot en met 6 november. Deelname kost veertig euro.

HavemansKunst

Galerie HavemansKunst heeft twee exposities ingericht in Boxtel. In restaurant De Waag aan de Markt zijn tot medio september foto's en gedichten van Roos Bijleveld uit Gilze en schilderijen van Theo van Leipsig uit Helmond te zien. De wanden in huisartsenpraktijk Leenders & Van Riel aan de Bosscheweg worden opgesierd met krachtig geschilderde en kleurrijke doeken van Tineke Hutten uit Heino.