Handbalsters HCB niet opgewassen tegen kampioen

De Boxtelse handbalclub HCB '92 speelde vorige week een inhaalwedstrijd tegen Blauw Wit uit 's-Hertogenbosch. Hoewel niet meer om punten werd gespeeld - de Bosschenaren zijn al kampioen - was het een fanatiek duel. De thuisploeg verloor met 4-16 en eindigt als derde op de ranglijst.

Het eerste doelpunt werd aangetekend door Blauw Wit. Door geen goede verdediging en enkele keren balverlies was de stand al gauw 1-4 voor de bezoekers. Na vijftien minuten spelen scoorde Liza van Rooij de tweede keer voor HCB '92. Blauw Wit wist nog enkele goals te scoren, wat de ruststand bracht op 2-7.

PENALTY

Na de spelhervatting stopte HCB-doelvrouw Mary Swinkels een penalty van het Bossche team. Blauw Wit strafte hierna alles af wat fout liep bij HCB '92, waardoor de stand uitliep tot 2-11. De thuisploeg bleef ondanks alles toch proberen en dit werd uiteindelijk beloond met een goal van Lieke van Rooij. Toch was het daarna weer Blauw Wit die een tegentreffer scoorde.

Gitte Vanhout wist de Bossche keepster nog te verrassen met een lobje vanuit de hoek. De laatste goals van de wedstrijd werden gemaakt door Blauw Wit.


TSD houdt open training voor Samenloop Esch

Taekwondo School Dekker (TSD) organiseert een open training ten bate van Samenloop voor Hoop Esch. Die vindt zaterdag 29 juni plaats in de Prinses Amaliaschool aan de Reginahof 3.

Liefhebbers kunnen van 10.00 tot 11.30 uur onder meer meedoen aan bootcamp, fitness, zumba, cardio- en krachttraining. Verder komen er elementen van vechtsporten aan bod. De activiteiten zijn geschikt voor meer en minder ervaren sporters. Alleen het dragen van sportkleding is vereist. Om zoveel mogelijk geld te vergaren voor KWF Kankerbestrijding vraagt de taekwondoschool aan deelnemers een bijdrage vijf euro, contant te voldoen voor aanvang. Aanmelden is niet nodig.


Ducky Day bij ODC

De jaarlijkse seizoensafsluiting van ODC voor de voetbaljeugd tot en met dertien jaar vindt zaterdag 22 juni plaats. Tijdens Ducky Day is er van 09.00 tot 18.00 uuur dag sport en spel op het terrein in sportpark Molenwijk.