Afbeelding
Foto: Peter de Koning

VERENIGINGSDAG IN BUURTSCHAP LUISSEL

Gildenbondsharmonie huldigt trouwe leden

Het was zaterdag feest bij de Gildenbondsharmonie. Tijdens de jaarlijkse verenigingsdag werden bij groepsaccommodatie D'n Hop in de buurtschap Luissel twee jubilarissen gehuldigd: Daan Snellaars en Karlijn de Wild.

Snellaars is al 25 jaar actief voor de harmonie. Hij speelde vijftien jaar in het muziekgezelschap, maar maakt nu alleen


Belastingservice KBO

Leden en niet-leden van KBO Boxtel kunnen gebruik maken van de belastingservice, waarbij vrijwilligers meehelpen met het invullen van de aangiftes. De service kost twaalf euro per adres. Wie zich als vrijwilliger op wil geven kan daarvoor nog terecht bij Theo van Hamond, telefoonnummer (0411) 67 16 47 of e-mail: theo.van.hamond@home.nl.

Meditatieve avond

Er vindt een meditatieve avond plaats op dinsdag 25 juni van 19.30 tot 21.00 uur aan de Hoogheem 24 in Boxtel. Het thema van de avond is geboorte en overlijden. Informatie: 06-43 58 66 28.


nog onderdeel uit van Big Band Boxtel. Daar speelt hij altsaxofoon. Ook houdt hij het muziekarchief van de bigband bij, dat hij volledig gedigitaliseerd heeft. Snellaars: ,,Het was een hele gezellige dag. Ik vond het wel fijn dat het informeel was, met een persoonlijk verhaal."

'BEETJE ONGEMAKKELIJK'

De Wild is nu 12,5 jaar bij de Gildenbonds. Zij is klarinettist in de harmonie en ondersteunt ook het opleidingsorkest. Daarnaast is ze onderdeel van de leerlingencommissie, waarmee ze activiteiten organiseert. ,,In februari deden we bijvoorbeeld Onbeperkt On Stage, de galaconcerten waarbij mensen met een beperking meespeelde." Ze vervolgt: ,,Ik kom uit een echt Gildenbondsfamilie: mijn moeder en zus zitten er ook bij. De huldiging was wel tof en gezellig, maar ook wel een beetje ongemakkelijk. In de spotlights staan is toch altijd wat vreemd."

Ook Maud van der Meer was 12,5 jaar bij de Gildenbondsharmonie, maar die kon niet aanwezig zijn tijdens de huldiging.

FOTO ONDER: Daan Snellaars en Karlijn de Wild spelen respectievelijk 25 en 12,5 jaar bij de Gildenbondsharmonie. (Foto: Peter de Koning).