Afbeelding
Foto: Paul Melis

BOXTELSE FIRMA FOCUST OP BEDRIJVEN EN VERENIGINGEN

Textielbedrijf Jonas bedrukt schoenen

Niet alleen T-shirts, maar ook slabbetjes, keukenschorten en zelf schoenen. Wie iets wil laten bedrukken in Boxtel, kan terecht bij Jonas Textielbedrukking aan de Staarten 24a in Boxtel. ,,Met onze nieuwe digitale textielprinter zijn we uniek in dit dorp", aldus mede-eigenaar Astrid van den Heuvel.

Hoewel Van den Heuvel acht jaar geleden al begon met het bedrukken van textiel, besloot zij vijf jaar geleden voltijds voor haar bedrijf te gaan met haar partner John Timmermans. Ze voegden hun namen samen en Jonas Textielbedrukking was geboren.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op grote partijen voor bedrijven en verenigingen. Door de nieuwe digitale textielprinter die is aangeschaft, heeft Jonas meer flexibiliteit om veel shirts met een goede kwaliteit af te drukken. Van den Heuvel: ,,We hebben lange tijd op de markt in Renesse gestaan, maar het was nu tijd om ons te focussen. De toekomst ligt bij onze vaste klanten in Boxtel."

Nieuw is de samenwerking met Natasja Willems van Natasja Fashion in de Rechterstraat, www.shoewi.nl. Via deze webshop zijn bedrukte stoffen schoenen te koop met allerlei thema's, zoals dieren en beroepsgroepen. ,,We zijn nu druk bezig dit verder te ontwikkelen, zodat mensen hun eigen afbeeldingen op schoenen kunnen laten drukken."

Bij Jonas Textielbedrukking kunnen klanten bestaande ontwerpen bestellen, maar vooral zelf prints aanleveren. Meer informatie is te vinden op de website: www.jonaswebshop.nl.

FOTO ONDER: Astrid van den Heuvel en John Timmermans van het Boxtelse bedrijf Jonas Textielbedrukking focussen zich vanaf nu op grote partijen drukwerk voor bedrijven en verenigingen. Ook printen ze op canvasschoenen, zoals achter hen te zien is. (Foto: Paul Melis).