De jeugdige vrouwen die eindexamen deden op het BHC kleedden zich prachtig voor het gala. Jurken in alle kleuren, lengtes en stijlen kwamen voorbij.
De jeugdige vrouwen die eindexamen deden op het BHC kleedden zich prachtig voor het gala. Jurken in alle kleuren, lengtes en stijlen kwamen voorbij. Foto: Peter de Koning

Gala's Baanderherencollege en Jacob-Roelandslyceum

FOTO'S: PETER DE KONING (PAGINA RECHTS)/HANS VAN DOORN (LINKS)

Iedereen doet zijn best om met het mooiste voertuig naar de school aan de Baanderherenweg te komen. Maar dit tweespan met koets spant de kroon.
De oren hoeven niet gespitst te worden om deze groep motorrijders aan te horen komen.
Alleen maar blije gezichten bij BHC.
De eindexamenkandidaten worden onder luid applaus onthaald op de rode loper voor de school.
Niet alleen de meiden dossen zich uit. Deze stijlbewuste jongen lijkt geïnspireerd door de populaire Netflix-serie Peaky Blinders.
Ondanks het onstuimige weer is er veel belangstelling voor de jongens en meiden in pak en jurk.
Aan creativiteit ontbreekt het deze twee scholieren zeker niet, die comfortabel op een bankje met de tractor naar het gala gaan.
De eindexamenleerlingen worden onthaald als filmsterren: fotografen, toeschouwers en een rode loper. Nog een steelse blik naar de camera en het Hollywood-gevoel is compleet.
Groots of bescheiden; de variëteit was groot tijdens het defilé dat naar het eindexamengala van het Baanderherencollege leidde.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding