Afbeelding
Foto: Ondernemers OOsterhof

PRAAT EN DAAD VOOR HET KLIMAAT

Inschrijving duurzame workshops is geopend

Er komt in Boxtel in het najaar een serie workshops voor klimaatvriendelijk leven, onder de noemer 'Praat en daad voor het klimaat'. In groepen van zes tot tien personen leren deelnemers hun klimaatimpact te reduceren.

Op alle niveaus van de overheid worden plannen gemaakt om de opwarming van de aarde te beperken. De klimaatworkshops brengen de onderwerpen dichterbij, tot in de eigen wijk en straat. De gemeente Boxtel geeft financiƫle steun aan de workshops, een project van werkgroep Transitie Boxtel, vanuit de uitvoeringsagenda Duurzaamheid.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een complete reeks van zes avonden van twee uur, verspreid over drie maanden. De eerste reeks is gepland op maandagavonden tussen 30 september en 6 januari. Deelnemers betalen in totaal veertig euro voor de hele reeks.

Inschrijven kan tot 22 september via David Andreae (Transitie Boxtel), e-mailadres: ttboxtel@gmail.com of telefoonnummer (0411) 67 75 97 of Mirjam Bemelmans, telefoonnummer (0411) 68 44 19.


FAMILIE VAN DE LANGENBERG WINT TV

Prijsexplosie levert weer gelukkige winnaars op

De prijsexplosie van mei 2019 heeft in winkelcentrum Oosterhof weer winnaars van mooie prijzen opgeleverd.

De familie Van de Langenberg won de hoofdprijs, een Philips Smart TV. De familie Verstijnen, mevrouw Van der Meijden, de familie Pijnenburg, de heer Van den Broek, mevrouw Van Beers, de familie Van 't Klooster, mevrouw Van de Locht en Liza en Sem hebben waardebonnen ontvangen. Vanaf zaterdag 15 juni kunnen bezoekers van winkelcentrum Oosterhof weer meedingen naar prijzen.

FOTO ONDER: Lachende gezichten in winkelcentrum Oosterhof. Niet voor niets, want deze mensen zijn in de prijzen gevallen. (Foto: Ondernemers Oosterhof).