Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

WIE WORDT DE NIEUWE RIDDER OF JONKVROUWE VAN STAPELEN?

Jeu-de-bouleswedstrijd in kasteelpark

Voor de vierde keer wordt in kasteelpark Stapelen een jeu-de-bouleswedstrijd gehouden. Doubletten strijden op tweede pinksterdag, maandag 10 juni van 11.00 tot 15.00 om de hoogste eer. De winnaar wordt tot ridder of jonkvrouwe van Stapelen 'geslagen'.

Deelname aan de wedstrijd kost vijftien euro per doublette; dit bedrag dient op de dag zelf voor aanvang te worden voldaan, meldt Paul van Alphen. Samen met zijn echtgenote Ger en broer Marc organiseert hij het jeu-de-boulestoernooi. Spelers worden om 10.30 uur ontvangen met koffie en tussen de middag is er een halfuurtje gelegenheid te lunchen. De wedstrijden eindigen om 15.00 uur; een kwartiertje later wordt de finale gespeeld en worden de winnaars bekend.

Op de paden en lanen van het kasteelpark worden boulesbaantjes uitgezet. Live muziek zorgt ervoor dat daar een gezellig ambiance ontstaat. De catering wordt verzorgd vanuit spiegeltent Bon Salon die op dat moment in het park staat.

Belangstellenden kunnen zich onder vermelding van een teamnaam aanmelden via e-mail: paulger@home.nl.

FOTO LINKS: Twee jaar geleden werd de derde editie van het jeu-de-boulestournooi in kasteelpark Stapelen gehouden. (Foto: Gerard Schalkx).


Busreis Groei & Bloei

Groei & Bloei, afdeling Het Groene Woud, houdt zaterdag 22 juni vanaf 08.00 uur haar jaarlijkse busreis. Die voert naar tuinen in Zuid-Limburg en België. De touringcar vertrekt vanaf zorgexpertisehuis Liduina, Liduinahof 35. Deelname kost vijftig euro voor leden en 55 euro voor niet-leden. Aanmelden via telefoonnummer 06-83 33 52 83.

Bridgeclub Fellenoord

Bridgeclub Fellenoord overweegt een extra speelmiddag in te voeren. Bij voldoende interesse starten de kaarters op maandag 20 mei. De middag begint dan om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur en wordt gehouden in café De Fellenoord. Aanmelden kan tot morgen, vrijdag 17 mei via telefoonnummer 06-53 78 00 49 of e-mail: ria.koelink@kpnmail.nl.