DE KLÖSKES ZET HAAR SPORT IN ETALAGE

Beugelclub biedt gratis lessen

De Klöskes uit Liempde nodigt iedereen uit om zondag 2 juni uur kennis te komen maken met de beugelsport. In de accommodatie aan de Oude Dijk staat naast de koffie en thee ook een instructeur klaar om mensen een gratis beugelles te geven.

Tijdens deze open dag leggen leden van de Liempdse beugelvereniging uit waarom zij enthousiast zijn over deze sport. Ook kunnen zowel volwassenen als jeugd kennismaken met deze sport. Die vraagt slechts een lichte lichamelijke inspanning, maar technische vaardigheid en tactisch inzicht zijn daarentegen belangrijke aspecten.

Beugelen vindt plaats in zowel competitie- als recreatief verband. Nieuwe leden kunnen dan ook in beide disciplines terecht. Ze zijn welkom want ook De Klöskes kampt met vergrijzing. De club hoopt dan ook dat het publiek zondag 2 juni tussen 11.00 en 17.00 uur zijn weg vindt naar de Oude Dijk 21. Meer informatie is verkrijgbaar via e-mail: liempdebeugelen@kpnmail.nl of telefoonnummer 06-21 93 41 29.

Liempde

Natuurlezing zaden

Bert de Vaan van IVN Oisterwijk geeft donderdag 23 mei op uitnodiging van de Natuurwerkgroep een lezing in Liempde over de verspreiding van planten en zaden. De presentatie duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in café 't Groene Woud aan de Kasterensestraat 23. Toegang is gratis.