Afbeelding
Foto:

What's Up, Pleun?

Al gedacht aan Moederdag? Zondag 12 mei staan alle mama's weer bijzonder in de belangstelling. Zo ook de moeder van Pleun (8, rechts). De leerling van de Sint-Petrusschool in Boxtel figureerde in een video van Lotte Wagenaars op de Facebookpagina van Knapp Schoonheidssalon waarin een Moederdag-actie wordt aangekondigd.

Wat moest je doen? ,,We maakten eerst een tegoedbonnenboekje. Ik ging zogenaamd naar boven om mama wakker te maken. En om haar natuurlijk een cadeautje te geven. Daarna gingen we naar de eettafel, die mooi gedekt was. En daarna gingen we met z'n allen een hapje eten."

Hoe vond de cameraman dat je het deed? ,,Erg goed. Ik wil het eigenlijk wel vaker doen." Lotte vult aan: ,,Nou Pleun, als ik ooit nog een filmpje ga maken, dan zal ik jou weer vragen.

Wat zeiden ze op school? ,,Mijn beste vriendin zei tegen mij dat het er super leuk uitzag.

En heb je een beetje goed betaald gekregen van de opdrachtgever? ,,Ja, ik heb een paashaas gekregen van Lotte. En mama kreeg de tegoedbon van haar." Lotte: ,,En heb je de paashaas al op? Pleun, gniffelend: ,,Ja, maar mama had de onderkant al helemaal opgegeten!"

Wat vind je eigenlijk van Moederdag? ,,Dat is een hele mooie dag. Dan is het altijd gezellig en kunnen we cadeautjes geven.

Dat lijkt op een echte Moederdag-ochtend. Weet je zelf al wat je zondag gaat doen voor mama? ,,Nog niet echt." Ook niet wat je haar wil geven? ,,Nou, ik denk aan een nieuwe..." Lotte, lachend: ,,Misschien moet je maar even zeggen dat het een verrassing is." Pleun: ,,O ja, haha."

FOTO LINKS: Pleun (8, rechts) werkte mee aan een filmpje voor Moederdag van Knapp Schoonheidssalon in Boxtel. Eigenaar Lotte Wagenaars (links) was zeer tevreden over de verrichtingen van de jeugdige actrice. (Foto: Pål Jansen).