Afbeelding
Foto: Winkelcentrum Oosterhof

DANSMIDDAG MET STARDUST LIVE

Voetjes van de vloer in De Rots

Allround duo Stardust Live maakt onvervalste dansmuziek. Marjolein Damen en John Kersch treden zondag 19 mei op tijdens een dansmiddag in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat 7 in Boxtel.

De activiteit begint om 14.00 uur, de zaal is een half uur eerder al open voor bezoekers. Wie reserveert via telefoonnummer (073) 354 309 34 of 06-44 18 10 34, betaalt vier euro voor een kaartje. Aan de kassa bedraagt de entree vijf euro. Er komt deze middag een breed scala aan dansenstijlen voorbij. Van een vlotte quickstep tot een zwierige wals en wellicht nog een statige tango. Bezoekers steunen met hun entreegeld de Stardust Live Foundation, een organisatie die financieel bijdraagt aan de opleiding van hulphonden.


Voorleesochtend

Heksje Mimi is de hoofdpersoon van het verhaal dat bibliotheekmedewerkers vrijdagochtend 10 mei voorlezen aan kinderen vanaf twee jaar. De gratis activiteit is in Bibliotheek Babel aan de Burgakker 4 in Boxtel en duurt van 10.15 tot 10.45 uur.


Prijsexplosie in Oosterhof

In het Boxtelse winkelcentrum Oosterhof vond zaterdag de maandelijkse Prijsexplosie plaats. Opnieuw werden cadeaus uitgedeeld onder tien klanten die in april hun kassabon met naam en adres in een van de verzameltonnen deponeerden. De hoofdprijs, een Philips smart-tv werd gewonnen door Wendy de Haan.

Voor de overige winnaars waren waardebonnen beschikbaar. Die werden uitgereikt door Hans van Erp, voorzitter van de winkeliersvereniging en eigenaar van Dierenspeciaalzaak Boxtel en DA-drogist Marc van den Biggelaar aan A. Rovers, Mieke Pastoor, mevrouw Schalkx, familie Jansen, J. Berkhout, familie Assmann, Rob Hermans, familie Snellaars en Dave Lommers. Binnenkort staan de Prijsexplosie-tonnen opnieuw opgesteld. (Foto onder: winkeliersvereniging Oosterhof).