De weg naar werk tijdens Ontmoet bij Het Goed

Hoewel de werkloosheid in Nederland momenteel laag is, zijn er nog altijd mensen zonder werk die graag aan de slag willen. Het Goed brengt op 14 mei in haar kringloopwarenhuis verschillende organisaties bij elkaar om mensen die op zoek zijn naar een baan verder te helpen.

Iedereen die zijn of haar plek op de arbeidsmarkt wil (her)vinden is tussen 11.00 en 15.00 uur welkom aan de Industrieweg 6 in Boxtel om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Tijdens de manifestatie Ontmoet bij Het Goed kunnen werkzoekenden met deskundigen van verschillende organisaties praten. De mogelijkheden zijn legio: van vrijwilligerswerk tot aangepaste werkplekken en van regulier werk tot specifiek werken en leren voor jongeren.

Daarnaast is er een rondleiding in Het Goed om te zien wat daar de leer- en werkmogelijkheden zijn. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.


Samen wandelen voor dag en dauw vanuit Esch

Vanwege het 70-jarig jubileum heeft fanfare Sint-Willibrordus uit Esch het dauwtrappen voor alle dorpsbewoners opengesteld. Zondag 5 mei start de tocht om 06.00 uur bij dorpshuis De Es.

Naast het dauwtrappen is er onder meer de kostuumpresentatie en feestavond op zaterdag 8 juni en een concert ter afsluiting van het seizoen op zaterdag 6 juli ter ere van het jubileum.

ONTBIJT

Voor deze feestelijke editie van het dauwtrappen biedt de fanfare alle deelnemers een gratis ontbijtje aan. Dat wordt geserveerd in het dorpshuis. Aansluitend aan de wandeltocht is om 10.00 uur een eucharistieviering in de Sint-Willibrorduskerk. Die wordt muzikaal omlijst door de fanfare. Wie mee wil lopen en ontbijten dient zich vooraf op te geven via: secretariaat@fanfare-esch.nl.