Afbeelding
Foto:

MOEDERDAGACTIE WINKELCENTRUM SELISSEN EN SCOUTING BOXTEL

Kans op gratis ontbijt voor mama

Wat is er nu leuker dan mama op Moederdag te verrassen met een ontbijtje op bed? Winkelcentrum Selissen en Scouting Boxtel hebben de handen ineengeslagen en houden een speciale actie.

Bart van Roosmalen, voorzitter van winkeliersvereniging Selissen, legt uit wat de actie precies inhoudt: ,,Van 1 tot en met 11 mei kunnen klanten van de deelnemende winkels in de wijk Selissenwal kassabonnen sparen en met naam en adres erop inleveren. Uit de bonnetjes trekken we 25 winnaars. Zij ontvangen een gratis moederdagontbijt. Dit wordt zondag 12 mei tussen 07.00 en 09.00 uur bezorgd."

Scouting Boxtel maakt en brengt de ontbijtjes. ,,De actie heeft een maatschappelijke component, want we steunen de scouting", aldus Van Roosmalen.

De winkeliers in Selissen houden al jaren een moederdagactie, die wordt telkens goed ontvangen. ,,Veel mensen zetten hun moeder in het zonnetje. Wat de kassabonnen betreft speelt het bestede bedrag geen rol. Of iemand gedurende de actieperiode nu twee of tweehonderd euro bij een deelnemende winkel uitgeeft, iedereen mag meedingen naar een gratis ontbijt."

FOTO ONDER: Winkelcentrum Selissen houdt in samenwerking met Scouting Boxtel een moederdagactie. Klanten kunnen bij de deelnemende winkeliers kassabonnen sparen en zo meedingen naar een gratis ontbijt voor mama's tijdens deze bijzondere dag. (Foto: Jan Hermens).