Deze klanten van TopSlank zijn met behulp van een afslankprogramma samen 227 kilo afgevallen. (Foto: De Firma Fotografie).
Deze klanten van TopSlank zijn met behulp van een afslankprogramma samen 227 kilo afgevallen. (Foto: De Firma Fotografie). De Firma Fotografie

DEELNEMERS AFSLANKPROGRAMMA SAMEN 227 KILO AFGEVALLEN

Nieuwe look voor klanten TopSlank

TopSlank Boxtel hield woensdag 17 april voor de vijfde keer een stylingavond voor vijftien klanten. Zij zijn gezamenlijk 227 kilogram afgevallen. Een goed moment voor een nieuwe look.

Aan de stylingavond namen enkel vrouwen deel. ,,De man op de foto doet mee aan het afslankprogramma, maar was alleen even bij de make-over aanwezig om met de groep te poseren", vertelt Esther Tops namens TopSlank Boxtel. De vrouwen maakten gretig gebruik van het kledingadvies van DrieTrend en konden hun garderobe met korting aanvullen. Annemieke van Puur Hair & Style gaf de klanten van TopSlank een nieuw kapsel, Noa van Beautybar Fris zorgde voor de make-up. Stef Schellekens van De Firma Fotografie zette de groep na de metamorfose op de foto. Aan het eind van de avond kreeg iedereen een goodiebag mee naar huis waaraan DA van den Biggelaar, De Clinique en de eerdergenoemde lokale ondernemers een bijdrage leverden.

GEZONDHEID

Tops: ,,Ik ben heel blij dat mensen met overgewicht de stap durven te zetten om af te vallen. Niets is zo belangrijk als gezondheid en daar hoort voeding absoluut bij. Veel mensen denken dat het ze niet lukt om gewicht te verliezen, maar niets blijkt minder waar te zijn."

Er zijn verschillende programma's. Ook voor mensen die maar een paar kilo willen afvallen. In het natraject besteedt Tops veel aandacht aan gezonde voeding, zodat de kans klein is dat afgeslankte klanten terugvallen in hun oude eetpatroon.


Informatiemarkt PHS

De gemeente Boxtel houdt woensdag 22 mei een informatiemarkt over de verkeerstechnische veranderingen die het landelijke Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS) met zich meebrengt. De bijeenkomst is in partycentrum Denziz, Stationsstraat 71, en duurt van 16.00 tot 20.00 uur. In een speciaal katern over het maatregelenpakket PHS dat vorige week in Brabants Centrum lag, gaf de gemeente al aan welke projecten eraan komen en hoe zij verband houden met elkaar. Het eerste deelproject is de Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg.