Afbeelding
Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

Samen proosten onder waterig zonnetje

Proeven van speciaal bier tijdens Bierbanjerij

Speciaalbiertjes gaan er bij de meeste Boxtelaren wel in. Dat bleek vorig jaar al tijdens het goedbezochte Bierstraatje en ook zaterdag lieten de deelnemers van de Bierbanjerij het gerstenat zich goed smaken.

Waar het ene evenement kon rekenen op de warme stralen van de zon, was het zaterdag wat fris om op de terrassen te gaan zitten. Maar dat weerhield niemand om een biertje te komen drinken. De Bierkamer liet als organisatie de bezoekers voor de zesde keer bij verschillende cafés een ander bier proeven en schotelde een hapje voor. Zo was er bij Becoloth, De Kerk, Hart van Boxtel, Dok 12, Vollop, D'n Hendrik, En Garde, Le Temps Perdu, Mio Gusto en De Fellenoord continu veel volk over de vloer.

FOTO ONDER: Een veelzeggend plaatje afgelopen zaterdag in het centrum van Boxtel. Op diverse locaties proostten de deelnemers met hun speciaalbieren, op het leven en de smaak. (Foto: Bas van den Biggelaar).


Antiek in de uitverkoop bij Witte Boerderij

De Witte Boerderij aan de Hezelaar 2 in Sint-Michielsgestel zet tweede paasdag en Koningsdag de deuren extra open voor de opheffingsuitverkoop. Wie geïnteresseerd is in antieke én eigentijdse meubelen kan hier het hart ophalen.

In een landelijke omgeving aan de rand van de gemeente Sint-Michielsgestel is Antiek De Witte Boerderij gevestigd. Het assortiment bestaat uit een mix van meubelen die afkomstig zijn uit landen als Engeland, Frankrijk en Nederland, maar ook uit het Verre Oosten. Ze zijn gemaakt van diverse houtsoorten en stammen uit verschillende stijlperioden, van de zeventiende tot de twintigste eeuw. Ook voor een moderne en eigentijdse inrichting heeft de antiekhandel een ruim aanbod in de etalagekamers.

Daarnaast biedt De Witte Boerderij een uitgebreide collectie materialen om meubels te stofferen en te restaureren. Het is ook mogelijk om antieke spullen te laten restaureren.

De openstelling van de antiekboerderij in Sint-Michielsgestel is op beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur.