'LEVER OVERTOLLIGE ELEKTRONICA IN'

Holland Recycling verloot laptop op Earth Day

In aanloop naar de Dag van de Aarde (Earth Day) op maandag 22 april, zamelt het Boxtelse bedrijf Holland Recycling overtollige elektronische apparaten in. Wie vóór Goede Vrijdag 19 april spulletjes inlevert bij het bedrijf aan de Schouwrooij 8 op bedrijventerrein Ladonk, maakt kans op een laptop. Natuurlijk volledig gereviseerd ofwel refurbished.

De medewerkers van Holland Recycling willen van Earth Day een waar feest maken. ,,Wij staan graag stil bij onze bijzondere planeet. En met deze actie willen we laten zien hoe consumenten het leven zo milieuvriendelijk mogelijk kunnen inrichten. Met recycling van elektronica verminderen we de wereldwijde CO2-uitstoot sterk. Hopelijk helpen veel mensen mee", stelt woordvoerder Philip Jungerius van het bedrijf dat eind 2017 in een regionale prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de wacht sleepte.

KANSKAART

Wie elektronica bij Holland Recycling inlevert, ontvangt een kanskaart en een attentie. Op 22 april wordt de laptop verloot; het winnende nummer van de kanskaart wordt via www.hollandrecycling.nl bekend.


Sint-Joseph houdt Fleurop Markt voor bewoners van gildenbuurt

Omdat het groot onderhoud van de woningen in de gildenbuurt van de wijk Selissenwal bijna gereed is, pakt woonstichting Sint-Joseph nu de voortuinen aan. Hiervoor houdt zij zaterdag 13 april van 12.00 tot 15.00 uur een Fleurop Markt in het speeltuintje aan de Vaandelstraat. Huurders ontvangen een plant in ruil voor een bon.

Tijdens de markt zijn ook Operatie Steenbreek, aannemer Hendriks Coppelmans, groenbedrijf Groen & Re-integratie, welzijnsorganisatie ContourdeTwern en waterschap De Dommel aanwezig. Er is informatie verkrijgbaar over groene tuinen en ook liggen er voorlopige ontwerpen van de beide speeltuintjes in de buurt, waarop bezoekers kunnen reageren.