Afbeelding
Foto: Irene van Hasselt

EXPOSITIE FOTOCLUB BOXTEL ONTSPANT IN DE WALNOOT TREKT 240 BEZOEKERS

Boxtelaren ontspannen tijdens fototentoonstelling

Gemeenschapshuis De Walnoot was dit weekeinde het podium voor meer dan honderd kunstwerken. Fotoclub Boxtel Ontspant hield haar derde jaarlijkse expositie. De veertien leden stelden met hun beelden een gevarieerde tentoonstelling samen.

De expositie in De Walnoot verwelkomde maar liefst 240 bezoekers. Hen werd gevraagd een persoonlijke top drie samen te stellen en dat bleek een lastige opgave; een top vijf was beter geweest, aldus de bezoekers.

WINNAARS

Ook konden mensen lootjes kopen waarmee zij kans maakten op een vergroting van een foto naar keuze. Het winnende lot werd gekocht door mevrouw Van de Wiel uit Lennisheuvel.

Voor kinderen was een speurtocht uitgezet. Onder hen werd ook een prijs verloot. De trekking werd verricht door twee jongeren, onder toeziend oog van een clublid en een bezoeker. De winnaar was Mies Kuppens, eveneens uit Lennisheuvel.\

NIEUWE LEDEN

De fotoclub heeft nog ruimte voor zes nieuwe leden. Een aantal bezoekers bleek geïnteresseerd in een lidmaatschap. Overige belangstellenden kunnen terecht op de website: www.boxtelontspant.nl of zich aanmelden via e-mail: info@boxtelontspant.nl. Meer informatie op de website: www.cultuurverbinder.nl.

FOTO RECHTS: Fotoclub Boxtel Ontspant zorgde voor een grote variatie aan beelden tijdens haar expositie in gemeenschapshuis De Walnoot. (Foto: Irene van Hasselt).


Netwerken met de cultuurverbinder

Cultuurverbinder Romijn Conen houdt maandag 8 april een tweede netwerkavond. Deze vindt plaats op De Kleine Aarde aan het Klaverblad in Boxtel en begint om 19.30 uur.

Iedereen uit het culturele veld is deze avond welkom om te luisteren, mee te denken en om kennis met elkaar te maken.

In verband met het aantal beschikbare plaatsen dienen belangstellenden zich aan te melden via e-mail: info@cultuurverbinderboxtel.nl.

Teejatergroep Orion

Gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel is vrijdag 5 en zaterdag 6 april het decor voor het surrealistische blijspel 'Het lijk in de Cast'. Dat wordt opgevoerd door Teejatergroep Orion en is te zien vanaf 20.15 uur. Kaarten à 12,50 euro (inclusief pauzedrankje) zijn te reserveren via e-mail: teejatergroeporion@gmail.com of telefoonnummer 06-12 98 94 57. Betalen kan aan de zaal; contant of met pin.

Boxtheater

Boxtheater voert vrijdag 5 en zaterdag 6 april de laatste voorstellingen van UitZicht op. Kaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar via de www.boxtheater.nl. De confronterende en maatschappijkritische productie heeft scènes op vier verschillende locaties. Met mensen die onder aan de sociale ladder bungelen, laat het stuk zien hoe de goede bureaucratische bedoelingen en initiatieven van zorginstellingen de plank mis kunnen slaan.

Afbeelding