Schlagerzanger Dennie Christian zette twee jaar terug de boel op stelten tijdens het Oktoberfest van hofkapel De Kromploegers. Te kort, vond hij zelf ook, dus keert hij dit jaar terug naar Liempde. (Foto: Gerard Schalkx).
Schlagerzanger Dennie Christian zette twee jaar terug de boel op stelten tijdens het Oktoberfest van hofkapel De Kromploegers. Te kort, vond hij zelf ook, dus keert hij dit jaar terug naar Liempde. (Foto: Gerard Schalkx). Foto:

KROMPLOEGERS STARTEN VOORVERKOOP FEESTWEEKEND

Dennie Christian weer naar Liempde

PÅL JANSEN

Schlagerzanger Dennie Christian treedt dit jaar op tijdens Oktoberfest in Liempde. ,,De vorige keer moest hij na een korte set alweer weg en dat vond-ie zelf ook erg jammer. Maar nu zal Dennie het volledige feest meemaken", aldus Maarten Termeer van de organiserende hofkapel De Kromploegers. Daags ervoor treedt popartiest Roel van Velzen op.

Volgende week start de voorverkoop van het Liempdse Oktoberfest op zaterdag 21 september. Het doorgaans razendsnel uitverkochte evenement vindt weer plaats op terrein D'n Tip en kan bezocht worden voor 15 euro per persoon. Een tafel waar maximaal tien personen aan kunnen zitten, kost 125 euro.

Daags ervoor treedt Roel van Velzen op in de feesttent. ,,Tijdens Back 2 the Music hadden acts die in de jaren zeventig en negentig heel bekend waren, zoals discogroep The Gibson Brothers en dance-act Snap! Maar het is ook leuk om eens een muzikant te hebben die veel van onze jonge leden kennen. Die dus nooit van Snap! maar alleen van Snapchat hebben gehoord. Zo proberen we eens wat anders", aldus Termeer. Kaarten hiervoor kosten 17,50 per persoon of 150 euro voor een groep van tien mensen.

Feestgangers die beide dagen willen bezoeken, kunnen een passe-partout voor 27,50 euro aanschaffen. De voorverkoop begint zaterdag 13 april om 10.00 uur. Bestellen kan via kromploegers@gmail.com. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.