Nieuwste show Javier Guzman in Podium Boxtel

Na zijn sinterklaas- én oudejaarsconference van 2018 komt cabaretier Javier Guzman met zijn negende avondvullende programma: Guzmán. De voorstelling is vrijdag 19 april om 20.15 uur te zien in Podium Boxtel aan de Burgakker.

Dit is het tweede programma in een trilogie, die begon met 'Ga-Bie-Jer' en afgesloten wordt met 'Francisco'. In 'Guzmán' kijkt de cabaretier terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die de bezoekers nog niet van hem wisten. Dingen die wellicht herkenbaar, opmerkelijk en opzienbarend zijn. Zaken die normaal gesproken misschien niet eens om over te lachen zijn, maar tijdens deze show wel. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende jaar op de theaterplanken staat.

KAARTEN

Kaarten voor de voorstelling kosten 21,50 euro en zijn in de voorverkoop in Boxtel verkrijgbaar bij Hebbes (Markt), Jumbo (Oosterhof) en Marimba (Van Beekstraat) en in Liempde bij drogist Bewust Beter (Raadhuisplein) of via www.podiumboxtel.nl.


Hobbykunstenaar Hans van Hooff         exposeert in VVV

Na de creatievelingen van HobbyCentrumBoxtel exposeert vanaf zaterdag 6 april amateurkunstenaar Hans van Hooff in de VVV-winkel aan de Boxtelse Markt. De tentoonstelling is te zien tot en met dinsdag 30 april.

Van Hooff schildert al vanaf 1977, waardoor hij een grote collectie heeft opgebouwd. ,,Ze kunnen beter hier hangen, dan dat ze bij mij op zolder liggen", aldus de Boxtelaar.

Ruud van Casteren is namens VVV de organisator van de amateurexpositiereeks. Hij is blij dat er weer een andere kunstenaar erg enthousiast is over de gratis ruimte. De planning van de rest van 2019 is al gevuld, vanwege de grote interesse.

AANWEZIG

De tentoonstelling van Van Hooff is toegankelijk tijdens de openingsuren van de winkel van VVV Boxtel. Op maandag van 13.00 tot 16.00 uur, op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur, op woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op vrijdagochtend zal de kunstenaar regelmatig zelf aanwezig zijn.