Afbeelding
Foto:

AVONDVULLEND PROGRAMMA FANFARE

Twee promconcerten door Concordia in Classic Park

Fanfare Concordia maakt zich op voor promconcert 'Classic Meets...' op vrijdag 5 en zaterdag 6 april in automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat in Boxtel.

Er zijn klassieke en modernere werken te horen tijdens deze muzikale 'reis door de tijd'. Met tal van lokale artiesten zoals zanger en gitarist Patrick Hendriks en paaldanseres Zoƫ Timmermans.

Maar ook de uit Boxtel afkomstige zangeres Joia Rath (foto rechts), die enkele jaren geleden afstudeerde aan Codarts, de Rotterdamse popacademie, is van de partij. Zij staat voor flamboyante powerpop. Joia ving twee jaar geleden het conflict van haar generatie in een album vol liefdesliedjes met een donker rafelrandje: Living It Now.

'ABSOLUUT TALENT'

Met haar ontwapende persoonlijkheid, haar scherpzinnige songteksten en vermogen om elk publiek het hare te maken, slaat de zangeres een brug tussen pop en alternatief. 'Popprofessor' Leo Blokhuis over de popartiest: ,,Joia is een absoluut talent en maakte een heel fijn album." Het werken met een blaasorkest is de zangeres niet vreemd. Eerder zong Joia al eens met Boxtel's Harmonie en tijdens het bevrijdingsconcert in 2015 stal ze de harten van het publiek terwijl ze in de Heilig Hartkerk werd begeleid door een orkest waarin beide Boxtelse harmonieƫn werden samengevoegd.

Kaarten voor 'Classic Meets...' kosten 12,50 euro (volwassenen) en 7,50 euro (jeugd) en zijn te koop via e-mail: fanfareconcordiaPROM2019@outlook.com of bij drogisterij Bewust Beter in Liempde.