Hengelsportclub Ons Genoegen zoekt secretaris

Enkele jaren geleden heeft het bestuur van de Boxtelse hengelsportvereniging Ons Genoegen een fikse verjonging ondergaan. Deze ontwikkeling gaat nog steeds door. Momenteel zoekt de circa 850 leden tellende club een opvolger voor secretaris Jack Poulissen, die na twaalf jaar uit het bestuur stapt.

Het bestuur van HSV Ons Genoegen probeert samen met de leden tot een verbetering van de lokale viswateren te komen. Het nog altijd groeiende aantal hengelsporters dat is aangesloten, wordt daarbij voortaan op een wat directere manier betrokken, meldt secretaris Poulissen.

Een van de manieren om mensen meer bij de vereniging te betrekken, is de mogelijkheid voor leden om de eerstvolgende bestuursvergadering te bezoeken. Zodat ze kunnen horen wat er zoal speelt binnen de bloeiende, ruim tachtig jaar oude club. Belangstellenden zijn daarvoor maandag 8 april tussen 20.00 en 21.00 uur welkom in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat 7.

STOKJE OVERDRAGEN

Het bestuur wordt sinds vorig jaar aangevoerd door voorzitter Jasper van Esch (35) en is op zoek naar versterking. Tijdens de de komende algemene ledenvergadering stopt Paulissen, die de laatste vijf jaar het secretariaat voor zijn rekening nam. Hij geeft het stokje graag over aan iemand anders. De vereniging is nu op zoek naar een nieuwe secretaris die samen met de overige bestuursleden mede vorm wil geven aan de beoefening van de hengelsport in Boxtel, nu en in de nabije toekomst.

TAKENPAKKET

De secretaris is het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging en verzorgt de in- en uitgaande correspondentie en de ledenadministratie. Tevens bereidt hij of zij de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergadering voor en zorgt hij/zij voor de verslaglegging daarvan.