Afbeelding
Foto:

FEESTELIJK VERGADERING IN MUZIEKHUIS

Koor Ons Genoegen eert vier koperen jubilarissen

In plaats van de wekelijkse repetitie hield gemengd koor Ons Genoegen maandagmiddag zijn jaarvergadering in Muziekhuis Boxtel aan de Passage Riche. Aan het einde van die bijeenkomsten werden vier leden in het zonnetje gezet omdat ze twaalf en een half jaar meezingen.

In 1971 opgericht als ouderenkoor, wijzigde Ons Genoegen vorig jaar haar naam in gemengd koor. Om zo een bredere doelgroep aan te spreken. Dat het lidmaatschap van de vereniging tot veel plezier leidt, stralen de vier koperen jubilarissen uit. Uit handen van het bestuur kregen alt Thea van Bragt en sopraan Maria van der Steen als eersten een speld met oorkonde en bloemen uitgereikt.

'MOEDER MARIA'

Ook Corrie van Westing viel dit eerbetoon ten deel, waarbij opgemerkt werd dat zij met toewijding zorgt de leden een wenskaartje van het koor ontvangen als daarvoor aanleiding bestaat. Tot slot werd ook Rietje Hermans geƫerd, die inmiddels tien jaar deel uitmaakt van het koorbestuur, waarvan de laatste acht jaar als voorzitter. Hermans werd omschreven als 'onze moeder Maria van altijddurende bijstand' aangezien zij immer een warme belangstelling voor zieke koorleden aan de dag legt.

De feestelijk jaarvergadering werd bijgewoond door diverse familieleden van het jubilerende viertal.

FOTO ONDER: Rietje Hermans, Maria van der Steen, Corrie van Westing en Thea van Bragt werden maandagmiddag door gemengd koor Ons Genoegen in het zonnetje gezet na afloop van de jaarvergadering in Muziekhuis Boxtel. (Foto: Henk van Weert).

WITGOEDZAAK HEEFT MEER AANBOD

Van Doornmalen Elektro opent groter winkelpand

JULES HAMELEERS

Er was gebak met het logo erop en buiten stonden grote zuilen met ballonnen. Zaterdag opende Janno van Doornmalen zijn nieuwe en grotere winkel in het oude pand van Van de Wetering.

Er staat een lange rij voor de balie in de nieuwe winkel van Van Doornmalen Elektro. Wasmachines en waterkokers staan netjes opgesteld en de zaak ruikt nog naar verse verf. Van Doornmalen staat glunderend achter zijn toonbank: ,,We hebben eigenlijk alleen in de lunchpauze even een dipje gehad, maar verder is het de hele dag super druk geweest."

Van Doornmalen is verhuisd van zijn smalle pand tegenover Xenos naar het oude pand van Van de Wetering verderop in de straat. Hij wilde zijn assortiment vergroten en meer service aan zijn klanten kunnen bieden.

FOTO ONDER: Janno van Doornmalen in zijn nieuwe elektrowinkel aan de Boxtelse Stationsstraat. (Foto: Jules Hameleers).

Afbeelding