Corfu: leukste restaurant van Boxtel

Grieks restaurant Corfu aan de Stationsstraat heeft ook dit jaar weer de titel 'Leukste restaurant van de gemeente Boxtel' gewonnen. Zij behaalde van alle deelnemende zaken zowel de meeste stemmen als de beste gemiddelde waardering bij de publieksverkiezing.

Uitbater Peter Anastasios Devetzis is trots op het resultaat. Naast Corfu waren ook eetcafé De Deugniet, Proeflokaal Verde, N9NE, Plein2, Texas Eet & Geniet en restaurant Sjefke genomineerd. Er waren minimaal dertig stemmen nodig om te winnen. Vorig jaar won het Grieks restaurant de verkiezing ook al en een jaar eerder eindigde de zaak op de tweede plek in de gemeente.

Bij deze prijs hoort tevens een award. Die wordt maandag 15 april uitgereikt door de huidige Miss Nederland Rahima Dirkse tijdens een speciale gala-avond in Amsterdam. Er zijn dan tevens optredens van dj's van Radio 538.

Gasten die stemden op de genomineerde restaurant konden cijfers geven voor criteria als gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. De titels in de gemeenten zijn volgens de organisatie Vote Company waardevol voor restaurants omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren. Meer informatie staat op www.restaurantverkiezing.nl