Benefietconcert door jeugd van Star Company

Na een geslaagd optreden zondag in het Vughtse theater De Speeldoos, staan leerlingen van The Star Company zondag 24 maart in Podium Boxtel. Ze laten horen wat ze afgelopen jaar geleerd hebben op gebied van zang, dans, acteren en presenteren. Het benefietconcert begint om 15.00 uur.

Aan het concert werken zeventien kinderen mee waaronder Mitchell Thijs, die vorig jaar meedeed aan The Voice Kids. Ook Louise Stiphout treedt op; zij doet dit jaar mee aan de populaire talentenjacht van RTL4 en liet twee weken geleden alle stoelen draaien tijdens de blind auditions van de tv-show.

Kaarten zijn te bestellen via www.podiumboxtel.nl. Toegangsbewijzen kosten tien euro voor jeugd tot zestien jaar. Wie ouder is, betaalt vijftien euro. Volwassenen kunnen voor 2,50 euro extra in bezit komen van de cd met daarop de single Ga Ervoor, die is opgenomen in studio Apollo 98. De opbrengst van het benefietconcert komt ten goede aan Het Vergeten Kind en de Voedselbank.


Sint-Arnoldus en Buchestelle vieren de lente

Fanfare Sint-Arnoldus uit Lennisheuvel geeft zaterdag 23 maart onder leiding van Mariska Brienen een lenteconcert in gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof 1. Seniorenorkest Buchestelle verzorgt met dirigent Peter Spierings een gastoptreden.

De fanfare bestaat inmiddels zeventig jaar en heeft voor haar aandeel in het concert gekozen voor enkele goed in het gehoor liggende muzieknummers, die verwijzen naar de lente, die twee dagen eerder begint. Buchestelle wordt muzikaal geleid door Peter Spierings, die ook ooit de Lennisheuvelse muzikanten onder zijn hoede nam. Het dubbelconcert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.


Orion-acteurs spelen blijspel 'Lijk in de cast'

Teejatergroep Orion is druk aan het repeteren. De acteurs brengen in het gelijknamige gemeenschapshuis van Lennisheuvel in de weekeinden van 29 en 30 maart en 3, 5 en 6 april het blijspel 'Het lijk in de cast'.

De regie van het stuk is in handen van Lisa Ruskus, theaterdocent bij De Nieuwe Veste in Breda. De cast bestaat uit mensen die acteur zijn én spelen. Het surrealistisch blijspel van Corrie van der Pol verhaalt over een toneelgroep die repeteert voor een thriller. Dit alles gebeurt in een praatgroep met prettig gestoorde mensen.

Kaartjes voor het optreden zijn verkrijgbaar voor 12,50 euro, inclusief pauzedrankje. Het is ook mogelijk om een driegangendiner bij Meneer Klaver erbij te reserveren voor 27,50 euro. Dat begint om 18.00 uur. Reserveren voor beide opties is mogelijk via e-mail: teejatergroeporion@gmail.com of telefoonnummer 06-12 98 94 57.