Twee leerlingen repeteren voor het evenement MC Goed Shopping dat in meerdere winkels in Boxtel plaatsvindt. Op de microfoon na, maken ze unplugged muziek. (Foto: Modern Classic Music School).
Twee leerlingen repeteren voor het evenement MC Goed Shopping dat in meerdere winkels in Boxtel plaatsvindt. Op de microfoon na, maken ze unplugged muziek. (Foto: Modern Classic Music School). Foto: Muziekschool Modern Classic

CENTRUM BOXTEL IS ZATERDAG EEN EN AL MUZIEK

MC Goes Shopping speelt in winkels

Op vier plaatsen tegelijk treden zaterdag 16 maart leerlingen op van muziekschool Modern Classic. Charlotte Pennings, eigenaresse van de muziekschool, wil een breed publiek kennis laten maken met het repertoire van de muzikanten. Ze brengen extra leven in de brouwerij en zo snijdt het mes aan twee kanten.

MC Goes Shopping duurt van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in Sport 2000 Brabant Sports, Miller & Monroe, Natasja Fashion en Shoeby Shop.

Kayden, bekend van Holland's Got Talent, is erbij en ook Mirthe de Bresser, die deelneemt aan The Voice Kids, doet mee. Mirthe is morgen, vrijdag 15 maart om 20.30 uur op televisie te zien.

De muziekschool wil dit jaar behalve komende zaterdag nog drie keer in het centrum van Boxtel optreden. Aan het eind van 2019 hebben de leerlingen dan in zestien winkels live muziek gemaakt.

DRAAGVLAK

Modern Classic onderhoudt nauwe contacten met cultuurverbinder Romijn Conen en centrummanager Berry Dankers. Samen hebben ze diverse ondernemers en fondsen benaderd om te kijken of het evenement meer draagvlak kan krijgen. Tot die tijd werkt het team hard om er een mooie ervaring van te maken voor deelnemer, winkelier en centrumbezoeker.